Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen megbeszéltük, hogy csak szex lesz, igy hogy randizzunk?
Nő vagyok, 30+. Soha nem volt egyéjszakás, vagy alkalmi kapcsolatok, csakis párkapcsolatok. Most végre munka terén jó irányba haladok, és a kevés szabadidőmet is felemészti, de szeretem csinálni. Nem fér bele a kapcsolat, csak megsínylené, nem tudnék most annyit beletenni.
Tinderen megbeszéltük, h csak szexkapcsolat. Nem akartam ezt igy előre megbeszélni, de vele igy alakult. Ő is akarja, én is. Ő utazik ide, hozzám feljöhet. De? Mégse irhatom meg neki a címem, és az ajtóban találkozunk? Vagy ilyenkor ez hogy működik?
Egyet sétálunk előtte, de megismerni az életemet elmesélni...nem hiszem h érdekli.
Másnál ez hogy működik? Véleményeket, tapasztalatokat kérek. Ilyen téren teljesen "szűz" vagyok.
Soha nem volt első randin szex, most meg randi nélkül legyen szex?? :-)
Semmiképen nem a lakásomra hívnám azonnal. Gondolj a biztonságodra is. Vagy mi van akkor, ha élőben teljesen másmilyen? Vagy csak egyszerűen nem tetszik?
Ne add ki előre a címed. Találkozzatok egy közeli helyen. Úgyi akartok sétálni.
Beszélgetés filemezés ->
petting ->
kefélés ->
zuhanyzás (estleg itt is dugás)
vacsi aztán haza megy.
Találkozzatok séta távolságban a lakásodtól egy kávézóban.
Ha szimpatikus felmentek hozzád filmezni.
Következő pasival inkább úgy beszéld meg a randit, hogy te látogatod őt meg.
Akkor egyszerűbb azt mondani kávézás után, hogy bocs mégsem és a pasi sem érzi átverve magát.
Ő ugyanis nagy valószínűséggel személyes találkozás után is benne lenne a szexben, nőknél meg sokszor mégsem lesz olyan a hangulat.
Köszönöm a válaszokat. Mondta h beszélgessünk facebookon, de nem adtam még meg neki azt sem. Viszont én rá tudtam keresni, amiket elmondott magáról valósnak tűnik, aktiv a profilja, semmi extrát nem vettem észre rajta, ami feltűnő lenne.
Persze a cimem nem adtam ki, nem is akarom. Viszont nekem sokkal biztosabb a saját lakás, minthogy én mennék fel máshoz. A kapcsolataimban is mindig elsőre hozzám jöttek. De gondolom kinek hogy.
Nekem egyszer volt ilyen, én hosszabb kapcsolatra vágytam volna de ő nem. Elmentünk autóval a mekibe kávézni, mcdrive 🤣, ki se szálltunk, addig beszélgettünk, hazaértünk hozzám, nekem esett, nagyon jót szexeltunk , utána hazament. Sajna csak egyszeri alkalom volt.
Szóval elég előtte egy fél orás beszélgetés, de annyi kell 😁
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!