Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már három napja nem jelentkezik. Mit tegyek? Engedjem el inkább?
"Én ezt el is fogadtam, hiszen természetes, hogyha hosszú idő után hazalátogat, nem a telefonját fogja nyomkodni, hanem velük foglalkozik"
Elfogadtad, hogy nem ér rá. Ha nem keresett volna, még mindig megértő lennél. Kár, hogy keresett, most boldogtalan és elégedetlen vagy.
1. Teljesen más kultúra.
2. Náluk erős kötelék, szigorú szabályok érvényesek.
3. Nem hiszem, hogya családja előtt legális a barátságotok.
Egészen másként gondolkoznak a nőkről, gyerekről, családtól, mindenről.
Vadásznak a honi lányokra, nőkre, ugródeszkának, hogy mielőbb megszerezzék az állampolgárságot.
Nem látsz körülöttük arab nőket.
A mi felfogásunk szerint linkek, ugyanis a nem
Muszlim nőnek tett ígéret semmis. Lenéznek.
Bármit mond, a vér nem válik vízzé.
A helyedben nem erőltetném. Arabokkal csak ráfaragsz.
Kétlem, hogy az állampolgárságra hajtana, hiszen nem Magyarországon ismerkedtünk meg, és nem is itt dolgozunk.
És igen, elfogadtam, hogy kevesebbet fog majd írni. Na de semmit? Napokon keresztül? Nem várok regényeket. Csak, hogy egy hangyányi kommunikáció legyen köztünk, ha már találkozni úgysem tudunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!