Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Randi után nem jelentkezik a srác.
Randiztam kétszer egy sráccal. Nagyon jól elvoltunk, bizalmas dolgokról beszélgettünk. Hajnalig voltam nála, de azóta nen ír, nem keres. Igaz, mégcsak 1 nap telt el a legutóbbi talákozásunk óta, de nagyon ideges vagyok miatta. Tetszik, jól éreztem magam vele és elég bizalmas infókat mondtam el. Az a baj, hogy van egy sejtésem, hogy miért nem keres, de nem tudom elfogadni. Várjak, hátha jelentkezik vagy írjak én, hogy tisztázzuk a dolgokat, mert úgy fer.
22l
Így nehéz! Szimpatikus voltál Te is neki? Mi a sejtésed?
Én, szerintem röviden érdeklödnék következő estig, legalább a hogy léte felől! Majd a reakcióját látod, a válaszán! Vagy ha nem válaszol akkor is látod, hogy érdekled-e még!
Talán betartja a három napos szabályt? Ez azt jelenti, hogy három napig nem keres, mert tudja ilyenkorra a nők a plafonon vannak, hogy átejtették őket, és mégis megcsörren egyszer a telefon és minden oke.. A nővel madarat lehet fogatni. De ez akkor is szemét manipuláció, velem is megcsinálták. A fiú pontosan tudja hogy eszed a kefét, bizonytalan vagy. Ha esetleg nem akarja folytatni a kapcsolatot azt is mondja meg, úgy fair.
Ja és soha de soha ne adj támadási felületet senkinek, ne avasd be a kis dolgaidba, titkaidba főleg nem ismerkedés alatt, később ezeket hasznaljak fel ellened veszekedés alatt. Nagyon naiv vagy ha azt hiszed "beavatod a bizalmas dolgaidba majd halas lesz, es erteki. De hogy, csak leír magában kis qurvának vagy drogos libának vagy mas szep jelző vel amit epp csinaltal. Hiaba viselkedik baratsagosan veled, vagy bizalamasan, nem ismered nem tudbatod mit gondol valojaban, ahhoz hónapok, évek kellenek.
Mi a sejtésed?
Lehet,ezt a részt túlreagálod.
Amúgy felmenni,meg bizalmas dolgokat elárulni tényleg nem kellett volna.
Hagyd egy kicsit a dolgokat ülepedni.
Nincs minden veszve. Ha legközelebb jelentkezik, maradj visszafogott és inkább figyeld hogy ő milyen, mit mond, mit lép.
Én semmiképpen nem írnék rá, két okból.
1. Ha sok voltál neki, akkor ezután is sok leszel, tehát nem fog keresni, lemondott rólad, így a te közeledésed sem fogja lázba hozni, és vagy leráz, vagy élvezi hogy futsz utána.
2. Idővel elfelejti(pár nap) hogy sok voltál neki, és egy próbát megér alapon újra keres.
De legalább ad esélyt nektek.
Várd ki türelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!