Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találok egy rendes pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok egy rendes pasit?

Figyelt kérdés

Nemrég szakítottam a barátommal, vele az egyetemen ismerkedtem meg, de most nem tudom hol ismerkedjek másokkal, mármint neten szeretnék, gondoltam chat.hu-ra de nem igazán jött be :S

Olvasgattam itt, hogy ajánlották a bulikat, buszmegállót, kávézókat stb., de buliba szerintem nem lehet rendes pasit találni, amúgy most nincs sok időm eljárni sehova reggeltől estig ott vagyok az egyetemen ezért gondoltam netre. Ha tudtok vmi jó kis oldalt vagy tippet írjatok!

Előre is köszi, remélem nem írtam nagyon össze-vissza mindent :P

2010. okt. 21. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én buszmegbe ismerkedtem meg a volt csajommal

és hát szó szó jól megvoltunk 1 hónapig...:S

utána szakítottunk.

de vigyázz a buszmeggel, mert elég elvetemült népek is vannak ott...

nehéz kiszürni az olyat aki normális XD

de nagyon jó ismerkedési hely.

19/f (rendes pasi)

Hú de egomanó voltam...XD

2010. okt. 22. 16:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazából az volt a baj hogy hiába sok dolgom volt én mindig szakítottam időt a barátomra és azt mondta túl sokat akarok vele lenni, nem hagyok neki elég teret...pfff...vele ott ismerkedtem meg és ráadásul csoporttársam szóval az úgy kialakult, valójában azt nem tudom, hogy hol kezdjem az ismerkedést, mert így neten még nem próbálkoztam...gondoltam ezt ismerem ide írok aztán majd meglátjuk, de ha esetleg vmi jó helyet tudtok Debrecenben szóljatok ;)
2010. okt. 22. 18:28
 13/15 anonim ***** válasza:
debreceni vagy te is? : ) nye. lovarda. valhalla. kikötő. egyetem, campus, iwiw lávhántör :D
2010. okt. 23. 20:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Valhalla szuper hely utána persze lovi, de az buli meg minden és ott eddig nem volt semmi normális...azért köszi :)
2010. okt. 23. 20:30
 15/15 anonim ***** válasza:
hát. . . Valhallába járnak érdekes arcok, az igaz. Próbálkozz a Gösserben pl : )
2010. okt. 28. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!