Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt a 2023-as évet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a 2023-as évet, hogy értékeled társkeresés, párkapcsolat szempontjából?

Figyelt kérdés
Megtaláltad az Igazit, esetleg elveszítetted vagy esetleg még mindig keresed. Egyszóval, hogy értékeled az idei évet? :)
2023. dec. 21. 18:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Én nem találok rá megfelelő jelzőt. A kiégettségnek és a kilátástalanságnak egy olyan fokára jutottam el, ahonnan nincs tovább, úgy érzem.

Online próbálok ismerkedni, mert élőben nincs lehetőségem. Van egy csomó kapásból kizárt kategóriás versenyző, nem részletezem, mind tudjuk. Nem is ez a gond. Időnként sikerül kifogni normális, értelmes, kedves és kinézetre is egész jó jelölteket, örülhetnék nekik, mint majom a farkának, DE semmi kémia, vonzalom... Erőltetem, "adok esélyt", találkozunk többször is, mert minden érv mellettük szól, de egy ponton túl nem tudom folytatni. A többedik ilyen eset után pedig ott tartok, hogy már nem vagyok képes próbálkozni sem. Nem bírom rávenni magam a chatelgetésre, a találkozásra, semmire, idegesít már minden és mindenki, mert azt érzem, hogy minek, úgysem fog ő sem megmozgatni, beindítani, ugyanaz lesz a vége, mint az eddigieknek. De az sem jó, ha feladom, mert rengeteget, nagyon-nagyon-nagyon sok évet voltam már teljesen egyedül, megszenvedtem, ha nem csinálom, akkor megint ugyanott kötök ki. Sehogy nem jó, nincs kiút. Pedig nem akarok semmi extrát, csak azt az érzést, ami másoknak megvan legalább az első időszakban. A lángolást, a szenvedélyt, a vágyat. Kémiát. Hogy kívánjam. Nem a langyos lábvizet, mintha már 60 évesek lennénk, és mögöttünk lenne vagy 40 együtt töltött év...

(N)

2023. dec. 21. 19:48
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
0, veszteség, semmi.
2023. dec. 21. 20:20
 13/22 anonim ***** válasza:
89%

Pontosan ugyanezt érzem

2023. dec. 21. 20:32
 14/22 anonim ***** válasza:
78%
Soksok kavalkád, sokfelé húzott a szívem az elején, ismerkedtem sok nindenkivel, volt hogy én utasítottam vissza, volt hogy engem, ezt így márciusig, onnantól pihit tartottam mert teljesen kiábrándultam, akkor még jöttek egyoldalú kérések felém, de egyikbe se mentem bele. Viszont nyáron megismertem az álompáromat és tökéletes a kapcsolatunk, még soha nem volt ilyenben részem és úgy érzem megtaláltam az igazit.
2023. dec. 21. 20:50
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
20 evem alatt nem volt ennyi "kapcsolatom" mint iden😂Márciusban szakítottunk az exemmel miután másodjára megprobaltuk. Nyáron csak magamra akartam koncentrálni, aztán elkezdtem kavarni a volt tanarommal meg gimibol, és igazából a nyaram rá ment teljesen😅 novemberben pedig osszejottem egy régebbi ismerősömmel már akivel régebben azert nem alakult semmi mert nekem barátom volt és nem mentem el vele találkozni de régóta ismerem, és rég voltam ilyen boldog😇
2023. dec. 21. 21:16
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
Elvileg 2 ünnep között lesz egy első randi társkeresőről, aztán meglátjuk :). Előtte kb. semmi, de nem is kerestem aktívan, mert először inkább fogyni akartam meg magamat kicsit jobban rendbe szedni. Voltak próbálkozások, de azokat nem tudtam komolyan venni (buliban félrészeg alakok, akik kulturáltan udvarolni sem tudtak, villamoson bókoló, de randira elhívni nem merő férfi, kb.).
2023. dec. 21. 21:19
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

Januarban szakitottam az exemmel, utána egy olyan pasi után futottam, aki folyamatosan küldött jeleket, de amikor elhivtam valahova, mindig visszautasított. Viszont májusban úgy alakult, hogy mégis elmentünk együtt meginni valamit, akkor megfogta a kezem is, de utána nem keresett többet.

Nem sokkal később megismertem a jelenlegi párom, és úgy érzem, hogy ő lehet az Igazi.

2023. dec. 21. 22:04
 18/22 anonim ***** válasza:
Számomra tökéletes.
2023. dec. 22. 01:22
 19/22 anonim ***** válasza:
78%

Ugyanolyan mint az előtte lévő 2 is.

Egy nulla.

Előtte sem volt egy mese, lehazudtam a csillagokat is az égről így voltak rövidebb szexkapcsolataim. Hazudtam hazudtam hazudtam, különben szex sem lett volna már vagy 8 éve.

Barátaim nincsenek már, edzőterem, munkahely, üzletek, ennyi lehetőségem lenne ismerkedni.

De már k@rvára unom. Unom a sorozatos elutasítást. Belefásultam. Egyre nehezebben veszem rá magam bármiféle ismerkedésre.

Max a társkeresők maradtak, de 5 év alatt összesen 3 levelemre válaszoltak, a tinderen meg 2 év alatt össz 1 match-em volt.

Dehát itt még nagyobb a szórás mint élőben.

Gyakorlatilag az egésztől elvették a kedvem. Az is lehet, hogy ha véletlenül is tetszenék valakinek azt nem venném észre, vagy azt gondolnám szimplán csak kedves.

(F)

2023. dec. 22. 05:25
 20/22 anonim ***** válasza:
57%
Egy kalap szar, mint az utóbbi többi, még a szilveszteri buliban bízok egy picit, ahová megyek...
2023. dec. 22. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!