Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy álljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy álljak hozzá? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy srác akivel egész kiskorunk óta ismerjük egymást,de sosem társalogtunk, egy helyen laktunk aztán elköltöztünk.

2018 nyarán,pont ott kezdett el dolgozni ahol a sulim volt. Valahogy elkezdtünk beszélgetni, és kavargattunk is egy ideig (mármint csak csók) aztán valahogy ez megszakadt.

Most a nyáron megint valahogy egymásra találtunk, lejött hozzám és lefeküdtünk,ami nem volt a legkellemesebb, hisz alig figyelt rám, és így fájt, őt nem igazán érdekelte.

Ezután megbeszéltük, hogy a sok csalódás után egyikünk sem akar kapcsolatot, inkább ilyen fiú-lány barátságot, ahol lelkizhetünk, megkapjuk a szeretet és minden más szükségletet,szóval kb mint egy nyílt kapcsolat. Aztán én át gondoltam ezt az egészet hogy mégsem szeretném, mert úgy nincs értelme ha nem figyel oda rám. Abba is maradt a beszélgetés. Párszor még rám írt, hogy menjek fel hozzá, mert pont oda költözött ahol a munkahelyem van, elmegyünk sétálni, filmezünk stb. Én több alkalommal is vissza utasítottam a találkozót. Végül valamelyiknap úgy adódott, hogy miért ne, bele mentem hogy találkozzunk, mintha teljesen más emberrel lettem volna, nagyon kedves volt, sokat tudtunk beszélgetni, hülyéskedni, szeretetgettük, ölelgettük egymást. És ott is oda figyelt rám. Aztán másnap is nála aludtam, de akkor megint teljesen más volt, nem nagyon beszélgettünk csak nézte a soriját, össze bújni sem akart, kb mintha ott sem lettem volna. Reggel szexeltünk egy jót tény, de nem értem ezt a viselkedést, miért csinálhatja ezt? Mármint, próbálom lazán venni, csak ez annyira zavar, hogy egyiknap még szeretget, utána le sem szar. Többször rám írt, olyan jelzéseket adva hogy szeretné hogy menjek. Üzenetben flörtölgettünk picit, aztán valamiről szó volt hogy szeretném e, amire azt válaszoltam hogy megölelgessen, az volt rá a valasza: "Hát ohhm..téged mem lehet" amire kérdeztem hogy miért? Nem válaszolt egesznap, küldtem neki egy lájkot hátha, meg bejelöltem mert nem voltunk ismerősök, miért ghostol most? Nem igazán értem. Egyébként egy introveltált típusról van szó.

2023. dec. 20. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sztm kiméld meg magadat tőle.

N 31

2023. dec. 20. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem érdekled ezek alapján. Amikor hiánya van akkor igyekszik de mihelyt ez kissé enyhül már nem érdekled annyira. Szerintem hanyagold.
2023. dec. 20. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobb elengedi az ilyet
2023. dec. 20. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert introvertált valaki, aztól még nem érzelmi analfabéta. Csak ha túl sok inger éri, akkor elvolnul egy kicsit, hogy feltöltödjön, de az nem ilyen. Ő szimplán, csak kielégíti veled a szexuális vágyát és ehhez manipulál téged, hogy elérje a célját, ha már meg voltál és ott vagy, akkor már nem kell megjátszania magát, mert úgyis lefekszel vele. Ezt addig fogja veled csinálni, amíg te megengeded neki. A döntés a tiéd.
2023. dec. 21. 07:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenki vágyik a szeretetre, de nem feltétlen tőled.

Szerintem a magad érdekében jobb ezt lezárni. Azzal semmi baj, ha nem akar tőled semmit, megbeszélitek és ez neked okés de láthatóan nem az. Azzal viszont továbbá van baj, hogy ő bunkó, ezt lehetne teljesen normálisan is.

Hagyd őt, mert csak tönkre fog tenni.

2023. dec. 21. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!