Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, amikor egy lány lesz ami lesz alapon ismerkedik?
Ez így mit jelenthet ismerkedés terén, hogy lesz ami lesz?
Ezek szerint bármilyen kapcsolat jó lenne neki? Akár komoly, akár laza, akár barátság?
Számomra (!) azt, hogy nem görcsölök rá, nem keresem célzottan a férfit, nem állítok hatalmas kritériumokat, nem a tökéletességre vágyom. Nem vagyok boldogtalan egyedül.
De igen, ha találkoznék valakivel aki külsőre és belsőre is megfog, akivel kapcsolatban azt érzek, hogy ő a lelkitásam, a másik felem, egyben a legjobb barátom tudna lenni akivel csak elhülyülünk, akivel megoszthatok mindent, akire támaszkodhatok és aki rám is, aki beindít szexualisan akkor nem lenne kérdés, hogy vele akarnék lenni. Kapcsolatban.
Én mindig így ismerkedtem.
Nálam azt jelenti hogy vagy lesz belőle kapcsolat vagy nem...nem hat meg. Ismerkedésen könnyen túllépek.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!