Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent, amikor egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, amikor egy lány lesz ami lesz alapon ismerkedik?

Figyelt kérdés

Ez így mit jelenthet ismerkedés terén, hogy lesz ami lesz?

Ezek szerint bármilyen kapcsolat jó lenne neki? Akár komoly, akár laza, akár barátság?

2023. dec. 20. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha találna egy olyan pasit, aki kívülről belülről megfogná, akkor máris nem így gondolná. :) Jelenleg én szerintem nincs a látóhatárán olyan, akivel el tudja képzelni.
2023. dec. 20. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én így ismerkedtem, akkor ezt jelentette. Nem vártam semmit a találkozástól, úgy voltam vele, hogy ha egy egyszeri kellemes beszélgetés lesz belőle, az is jó, ha több, az is jó.
2023. dec. 20. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ezt jelenti, vagy azt, hogy ráérős perceiben ismerkedik, de nem hajtja annyira nagyon, hogy találjon valakit feltétlen. Tehát nem görcsöl rá. Ismerkedik és vagy összejön vagy nem.
2023. dec. 20. 10:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Számomra (!) azt, hogy nem görcsölök rá, nem keresem célzottan a férfit, nem állítok hatalmas kritériumokat, nem a tökéletességre vágyom. Nem vagyok boldogtalan egyedül.

De igen, ha találkoznék valakivel aki külsőre és belsőre is megfog, akivel kapcsolatban azt érzek, hogy ő a lelkitásam, a másik felem, egyben a legjobb barátom tudna lenni akivel csak elhülyülünk, akivel megoszthatok mindent, akire támaszkodhatok és aki rám is, aki beindít szexualisan akkor nem lenne kérdés, hogy vele akarnék lenni. Kapcsolatban.

2023. dec. 20. 11:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Én mindig így ismerkedtem.

Nálam azt jelenti hogy vagy lesz belőle kapcsolat vagy nem...nem hat meg. Ismerkedésen könnyen túllépek.

N 31

2023. dec. 20. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!