Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki online szeretett bele valakibe?
Figyelt kérdés
Megismertem online egy srácot, nagyon jól kijövünk egymással írásban. Külsőre is tetszik képek alapján. Volt már olyan hogy online ismertetek meg valakit akivel később összejöttetek és bevalt a dolog? Mennyi idő után talalkoztatok? Mit éreztetek a talalkozas soran?2023. dec. 18. 20:02
1/6 anonim válasza:
Nem fogok hazudni: mindig bebukott a dolog. Háromszor tíz év alatt. Szomorú de nekem.nem jött be.
2/6 anonim válasza:
Már majdnem sikerült, de a nő hülyére vett. Két találkzót mondott le. A másodikat néhány perccel azelőtt hogy nekem el kellett volna indulni itthonról.
3/6 anonim válasza:
Én az a könnyen feladós típus vagyok, ezért egy olyan volt, hogy ismerkedtem online egy olyan lánnyal, aki külsőre pont az ideálom volt, egy dolog viszont befigyelt az első ÉLŐ találkozásunknál. +10-15 kg, ráadásul a kora sem stimmelt. 25 voltam akkor, ő 24-nek írta magát, és 57 kilósnak plusz 171 cm. Ehelyett egy kb. 40 nek kinéző nő állt előttem, kb 160 cm és kb 70-75 kilósan. Na jó, én faképnél hagytam megmondom őszintén, neten még magyarázkodott, de koccoltam.
4/6 anonim válasza:
Szintén őszinte leszek: online nem tudsz beleszeretni senkibe, maximum erős vonzalmat érezni az iránt a kép iránt amit lefestett magáról. Puding próbája az evés lesz! Ha élőben is ugyanazt találod amit írásban, ugyanolyan kisugárzással akkor összejöttök, ha túlfestette magát akkor meg nem.
5/6 anonim válasza:
Nem, a lány sosem akart talizni, mindig kitalált vmit
6/6 anonim válasza:
Régen kedveltem, manapság már veszélyesebb sport. Megszaporodtak a személyiségzavaros elemek a fórumokon is sajnos. Ráadásul sokkal könnyebb is hamis képet festeni magunkról online, vagy mindenféle toxikus praktikákat űzni, annak tudatában hogy a másik fél fizikailag nem láthatja, hogy mi a valóság.
Szóval a beleszeretés, igazából egy tükrözött, elképzelt képbe szeretsz bele. Amit a valóság ezernyi darabra képes robbantani, ha úgy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!