Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Ha tinderre felmennétek pasi profillal, hány csajt tudnátok felszedni?
Figyelt kérdés
2023. dec. 17. 14:51
1/7 A kérdező kommentje:
Mint egy ilyen kihívás
2023. dec. 17. 14:52
3/7 anonim válasza:
Nem vesződnének ilyennel vagy inkább hirtelen váltanának vissza az eredeti "női énjükre" mert rájönnek, hogy egy férfi társkeresése mégsem annyira buli.
4/7 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék hogyha csajok között kihívásból fel regisztrálnának pasiként, hogy ki szedne fel több csajt.
2023. dec. 17. 17:39
5/7 anonim válasza:
Ha nem szednének fel senkit akkor is magyarázkodnának, hogy mindkét nemnek ugyanolyan nehéz. Ha sima egyéjszakásról van szó elég átmenni a szomszédba és kész. Ha párkapcsolatról van szó, ott már kicsivel nehezebb, de közel sem annyira mint nekünk. Mert egy férfi és egy nő közül javarészt a férfinak kell majd tudni alkalmazkodnia mert a nő válogat.
Nincs mese, nincs mellébeszélés, aki nem így gondolja az szimplán hülye.
6/7 anonim válasza:
Én kipróbáltam. Grindr-en jöttek rendesen az üzenetek hogy most azonnal menjek át b.aszni :D Tinderen kipróbáltam helyes férfival, 8 match a maximális jobbrahúzásból, mind a 8 visszaírt a kezdő üzenetemre, mert én nem csak szia hogy vagyoztam, hanem a képeikre meg a leírásaikra reagáltam. Csúnya fiúval is felmentem de 0 match volt az nem volt túl izgi :D
7/7 A kérdező kommentje:
6
Azért a meleg társkeresőt hagyjuk az teljesen más.
Viszont (tinderen) hogy még helyes is volt a férfi, és CSAK 8 match? :0
Egy átlagos lány sokkal többet kap, nem?
Köszi a válaszod, végre valaki :D mostmár gondolom tudod milyen az "átlag" fiúknak társkeresőn
Nameg instán,facen. És mindenhol
2023. dec. 18. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!