Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randi után mikor érdemes megkérdezni, hogy akar-e folytatást a másik?
Figyelt kérdés
Gondoltam rá, hogy a randi végén ha úgy érzem megvan a közös érdeklődés, akkor felvezetem a következő randit, hogy “láttam nyílt xy helyen egy új kávézó, esetleg el mehetnénk jövő héten” vagy valami ilyesmi szöveggel.
De itt azt olvastam sok helyen, hogy nem érdemes a randi végén megkérdezni, hanem meg kell várni, hogy hazaérjen a lány, és aztán írni neki, merthogy élőben nem fog elutasítani mert a nők nem mernek belemenni ilyen kényes szituációba, hanem így is úgy is az otthon kényelméből fogja meghozni a végleges döntést.
De ez nekem olyannak tűnik, mintha élőben félnék rákérdezni, meg nem tűnik annyira természetesnek.
2023. dec. 14. 11:57
11/14 anonim válasza:
Hagyni kell, hogy aludjon 1-et ra. Masnap rairsz, hogy ismetlest szeretnel, es egybol kiderul, hogy lesz folytatas, vagy sem. Haladni kell, vagy erre, vagy arra.
12/14 anonim válasza:
Saját és hallott sztorik tapasztalata alapján szerintem az a legjobb, ha kifejezed, hogy jól érezted magad, de mondjuk másnap jelentkezel, és akkor kerül szóba a folytatás. Le lehet pontozni, de határozottan az a véleményem, hogy az adott szituban bármelyik fél könnyelműen ígérhet, amit nem is úgy gondol, vagy még nem biztos a folytatásban. Csak egyszerűen gondoljon mindenki egyéb emberi kapcsolatokra, mondjuk futó ismerősökkel van vmi program, buli, kb. mindig bedobja vki a végén, ha nem volt nagyon szar az egész, hogy de jó lenne hamar megismételni, mindenki helyesel, aztán általában nem lesz belőle semmi, senki nem kapálózik, az se, aki bedobta az ismétlést.
13/14 anonim válasza:
Sztm nem kell kérdezni...jön az magától.
N 31
14/14 anonim válasza:
nincsen egyértelmű szabály de taktikázni játszmázni nem szép dolog a másikkal ezért legyél korrekt ne várasd, vagy szorísd sarokba csak lazán természetesesn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!