Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első randi után mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első randi után mikor érdemes megkérdezni, hogy akar-e folytatást a másik?

Figyelt kérdés

Gondoltam rá, hogy a randi végén ha úgy érzem megvan a közös érdeklődés, akkor felvezetem a következő randit, hogy “láttam nyílt xy helyen egy új kávézó, esetleg el mehetnénk jövő héten” vagy valami ilyesmi szöveggel.

De itt azt olvastam sok helyen, hogy nem érdemes a randi végén megkérdezni, hanem meg kell várni, hogy hazaérjen a lány, és aztán írni neki, merthogy élőben nem fog elutasítani mert a nők nem mernek belemenni ilyen kényes szituációba, hanem így is úgy is az otthon kényelméből fogja meghozni a végleges döntést.

De ez nekem olyannak tűnik, mintha élőben félnék rákérdezni, meg nem tűnik annyira természetesnek.

2023. dec. 14. 11:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%
Hagyni kell, hogy aludjon 1-et ra. Masnap rairsz, hogy ismetlest szeretnel, es egybol kiderul, hogy lesz folytatas, vagy sem. Haladni kell, vagy erre, vagy arra.
2023. dec. 14. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Saját és hallott sztorik tapasztalata alapján szerintem az a legjobb, ha kifejezed, hogy jól érezted magad, de mondjuk másnap jelentkezel, és akkor kerül szóba a folytatás. Le lehet pontozni, de határozottan az a véleményem, hogy az adott szituban bármelyik fél könnyelműen ígérhet, amit nem is úgy gondol, vagy még nem biztos a folytatásban. Csak egyszerűen gondoljon mindenki egyéb emberi kapcsolatokra, mondjuk futó ismerősökkel van vmi program, buli, kb. mindig bedobja vki a végén, ha nem volt nagyon szar az egész, hogy de jó lenne hamar megismételni, mindenki helyesel, aztán általában nem lesz belőle semmi, senki nem kapálózik, az se, aki bedobta az ismétlést.
2023. dec. 14. 14:35
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Sztm nem kell kérdezni...jön az magától.

N 31

2023. dec. 14. 16:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
nincsen egyértelmű szabály de taktikázni játszmázni nem szép dolog a másikkal ezért legyél korrekt ne várasd, vagy szorísd sarokba csak lazán természetesesn.
2023. dec. 14. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!