Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejön nektek az ilyen típusú pasi?
Az olyan típusú, akinek a hétvégei nem a péntek/szombat esti beb*szástól maradnak emlékezetesek, nem cigizett soha életébe, csak nagyon minimálisan fogyaszt alkoholt, nem nagy party arc és kerüli a cigifüstös, nagy vagány részeg srácoktól, meg az ehhez passzoló csajoktól teli helyeket ? Sokat sportol (kosár, foci, konditerem, úszás), próbál egészségesen élni, szeret kirándulni, túrázgatni, a természetbe járni, színházba menni, filmezni, olvasni, a haverokkal beülni valahova egy értelmes beszélgetésre mondjuk egy kóla mellett ?
Csendesebb, nem jártatja feleslegesen a száját, nem féltétlen akar a társaság középpontjába kerülni, kedves, odafigyelő, van humorérzéke és egy kicsit visszahúzódó.
Nagyjából ez lennék én ... tizenkilenc évesen.
Köszi a válaszokat ...
még is milyen választ vársz?
most azt írják igen igen igen szeretlek.. aztán élőbe meg elhajtanak a f*szomba, mert nem vagy lekezelő meg bunkó velük^-^
Persze, minden lány ilyen srácot keres hosszútávra, köztük én is. De miért kérdezed, nincs önbizalmad?
18/l
nemjön be lányok 90%ez
jobblenne ha "pujáró raj" gyerek lennél nagypofájú és minden szarral ki gyurnád magad és ok nélkül kötegednél minden gyengébbbel ezzel is mutatva alfa him mivoltodat..
hasznos kellékek
-telefonról szoljón hülye zene(buszon/buszmegállóban utcán mindenhol9
-idióta feszülös agyondsizittet csilliógó poló vagy ocsmány szines ing gallér legyen olyna hülyén fel álitva
én pedig (most hogy kifejtették h a normálislányoknak ez jön be) őszinte leszek...ez így nagyon idilli. de nem. Én eljárok szórakozni, ami nemj elenti azt hogy minden hétvégén a hányásomban fekszek, de nekem kell koncert, kellenek a kocsmák, a házibulik. egyszerűen fiatal vagyok, és könnyen unatkozom.
az pedig a másik hogy úgy írtad le magad, hogy nyilvánvalóan pozitívakat emelted ki... azt hogy kedvesnek találok-e valakit majdé n megítélem :)
egyébként összejönnék veled, de valószínű nem lenne egyh osszútávú kapcsoalt mert már az első hétvégén te kiakadnál hogy én menni akarok, a második hétvégén pedigszakítanánk mert rájönnénk hogy hiába olvasunk mindketten ha két olvasás közt te kirándulsz én meg koncertezek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!