Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Engedjek a csábításnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjek a csábításnak?

Figyelt kérdés

40 éves elvált nő vagyok. 2 éve vagyok egyedül, ezalatt volt egy 3 hónapos "kapcsolatom", de semmi komoly. Elvagyok így egyedül, de bevallom hiányzik a szex. Hiányzik hogy valaki nőnek tartson, és néha a közelemben legyen, megöleljen, meghallgatja dolgaimat stb.

Nincs a környezetemben senki olyan aki megfelelne,nincs semmi extra, csak normális, őszinte, férfi legyen, hasonló mint én. Én várom türelmesen, nem keresem, majd jön...

De mint mondtam, hiányzik egy férfi közelsége.

Van valaki aki igen csak vonzó a számomra, de ő nem illik a képbe akit képzelek magam mellé, túl fiatal...24 éves! De nagyon vonz,nemtudom megmagyarázhatatlan, és én is őt, már ez kiderült. Többször mondta nekem, hogy gyönyörű vagyok. Ez csak testiség lenne kizárólag! Ti belemennétek vagy szerintetek nagyon gáz?

2023. dec. 10. 18:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Vágj bele!

Csak legyen ő is diszkrét.

Fiatal még nem túl érett.

Ne dicsekedjen a haverjainak hogy..

2023. dec. 11. 07:43
 12/17 anonim ***** válasza:

De amúgy hogyhogy nem találsz a közeledben?

Olyan kis városban laksz?

2023. dec. 11. 07:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Én belemennék.

32 éves vagyok, és nem elvált, csak simán egyedülálló. Veled ellentétben keresem is, mert magától nem jön, hiába várom türelmesen, velem nem történnek csodák. De még így is krva nehéz legalább ilyet találni, amit írsz, hogy kölcsönösen meglegyen a vonzalom és ennyire. Biztos, hogy nem hagynám ki! Az évek gyorsan elrepülnek, később verhetjük a fejünket a falba, hogy mit hagytunk ki. 60 évesen már hiába akarnánk megélni a nőiségünket, vágynánk az intimitást... Amit elszalasztunk, az később nem pótolható. És nem tudhatod, hány évet kell még érintetlenül élned, főleg, ha nem is keresed.

2023. dec. 11. 08:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, kisváros, és ettől tartok én is, hogy fiatal és eljár a szája!
2023. dec. 11. 17:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha kisváros hol beszélgettek?

Csak neten?

Úgy is hírbe hozhatnak. 🫣

2023. dec. 11. 17:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Az meg egyáltalán nem a kortól függ, hogy diszkrét-e vagy nem. Mi is tökre titokban tartottuk.
2023. dec. 11. 18:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Én voltam 20 évesen egy 35 éves nővel.

Titokban tartottam bár én azért mert volt férje.

2023. dec. 11. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!