Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek milyen lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek milyen lenne az ideális barátnő?

Figyelt kérdés
Belsőre és külsőre gondolok. Tudom, hogy ez egyénfüggő, de kíváncsi vagyok :) Kort is írjatok!
2010. okt. 20. 19:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
úh valószínű vele se fog :(
2010. okt. 20. 19:47
 12/19 Moszuke ***** válasza:
az a nagy cumi amikor az ember RÁtalál és az ügy viszonzatlan marad:)
2010. okt. 20. 19:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Azta... minden fiúnak én lennék az álom nő? Olyan önbizalom-növelő ilyeneket olvasni :$

177 cm vagyok 62 kg, tehát vékony (mellem sajnos kicsi, viszont a fenekem nagyon formás), félhosszú barna haj, nagy mandula szem, smink csak az alap szemkontúr és szempilla spirál (semmi alapozó).

Intelligens vagyok (hivatalos mensa hungarIQa mérésén 124), széles látókörű, rendkívül jó humorú, ugyanakkor komoly, mindenkivel őszinte (ezért nincsenek barátnőim) és megbízható - utóbbi 2ből következik, hogy hűséges. Nem érdekelnek a nőcis dolgok (plázázás, sorozatok, cuki rózsaszín dolgok), szeretem a focit, az autósportot - vezetni is szeretek. Ennek ellenére külsőre egyáltalán nem vagyok fiús.

Ritka beképzeltnek tűnhetek most, pedig nem vagyok az, scak tisztában vagyok az adottságaimmal - ám ezeket sosem használtam ki.

Amúgy - így a rossz hírt a végére hagyván - 5 éve boldog párkapcsolatban élek :)

21/L

2010. okt. 20. 19:52
 14/19 A kérdező kommentje:
19:52 Több kéne belőled :) :D
2010. okt. 20. 19:53
 15/19 A kérdező kommentje:
19:47 Kivel nem fog?
2010. okt. 20. 19:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Éne zt most azért is írtam le mert én nem gondolom magamat olyan egyedinek... szerintem sokan rendelkezünk ilyen tulajdonságokkal (a magasságot kivéve), már csak azért is, mert itt gyk-en is sokszor olvasok ilyenről..
2010. okt. 20. 19:55
 17/19 anonim ***** válasza:

ma 19:52

CSak a szemedről egy képet valamilyen módon nem jutattnál? :$

2010. okt. 20. 20:20
 18/19 anonim ***** válasza:

13-18 éves,

Legyen alacsony ( 150-160 cm ), törékeny alkatú, formás fenékkel és mellekkel...

Szőke haj zöld szem - Barna haj barna szem - Fekete haj kék szem párosítások lennének az ideálisak.

Belsőre legyen kicsit szégyenlős, visszahúzódó, bújós, aranyos :))

Wáhh hol lehet ilyen csajt találni..?:DD

14F

2010. okt. 20. 20:21
 19/19 anonim ***** válasza:

20:20

írj egy privátot az emailedről

2010. okt. 20. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!