Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire zavaró számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró számotokra ismerkedés közben, ha kiderül, hogy teljesen különböző higiénia körülmények között éltek/vezetitek a háztartásotok?

Figyelt kérdés

33 éves nő vagyok, egy ideje ismerkedem valakivel, akivel szuper a kommunikáció, jól érezzük magunkat együtt, lépésről lépésre haladunk az ismerkedésben.

Történt viszont, hogy a legutóbbi alkalommal áthívott magához (először) és mikor megláttam a lakását sajnos nagyon rossz érzés fogott el. Egyáltalán nem szeretném őt megbántani, de (számomra) borzasztó nagy kosz van és rendetlenség. Nem úgy kell elképzelni, hogy 2 pohár nem volt elmosogatva, hanem szó szerint nagyon koszos és rendetlen a lakása :(

Mennyire lenne ez zavaró számotokra ismerkedés közben? Volt-e hasonló tapasztalatotok, mennyiben vetett ez vissza a lelkesedésből? Mennyire fontos ez hosszútávon? Illetve nyilvánvalóan fontos, inkább az érdekelne, hogy mit gondoltok, az ilyen különbözőségek mennyire beszélhetők meg, mivel én attól félek, hogy aki ilyen körülmények között él, az egy hozott minta, számára valószínűleg teljesen normális..

2023. nov. 26. 08:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

"Ha megvan a párod és az akiben bízol, akit kerestél, akkor nincs több kamu, elhallgatás, összefogás van, jobb kedv takarítás móka kacagás lakásfelújítás közös főzés. "

A j nagy francokat! Max. átmenetileg, egy kicsi ideig, aztán mindenki sik vissza az alapszintjére. SZutyok tóni soha nem lesz rendszerető és rendettartó hosszútávon. 1-2 hónapig esetleg megerölteti magát, de utána nem.

A jó párválasztásnál az ember alapjellemét, tulajdonságait kell figyelni, nem azt, amit vetít a rózsaszín ködben.

2023. nov. 26. 10:36
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
9-es, gyengébbek kedvéért próbálom elmagyarázni, hogy nem megcsinálja HELYETTE, hanem jobb a kedve és kevesebb a munka mivel az össz lakás ha összeköltöznek fele lesz majdnem. De szerintem vedd fel az olvasószemüveged és olvasd újra amire reagáltál majd leszavaztad, mert annyira idegben vagy hogy minél többször leírhasd az igénytelen szót, hogy fel se tűnik miről beszélnek mások.
2023. nov. 26. 10:37
 13/20 anonim ***** válasza:
97%
#12 tekintve, hogy sok más ember is leszavazta a kommentedet, láthatod, hogy nem csak szerintem baromság. Nem lesz attól senki sem igényesebb, mert párja van, vagy alapból is az vagy, vagy nem, kész.
2023. nov. 26. 10:41
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

12

Hülyeségeket írsz.

2023. nov. 26. 11:30
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem hogy megbecsülni nem fog,ha segítesz rendet tartani az életében,környezetében,de egy idő után elvárássá válik részéről.Te leszel majd,aki megfőz és elmosogat,ő lesz,aki a meccs vagy a gép előtt döglik,és egy idő után már az is lelki terhet fog rakni rá,hogy fogat mosson vagy zuhanyozzon.Az ilyentől jobb időben menekülni.
2023. nov. 26. 11:41
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Ha ekkora a különbség, nem szabad ilyen embernél leragadni. Nagyon ritka hogy megváltozna, de mire ez meg is történne addig az idegeid neked már kilesznek. Éltem ilyen emberrel rövid ideig, elnézegette azt is hogy a macskàja szarját én lapátoltam.
2023. nov. 26. 12:00
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

Pont most volt egy ilyen ismerkedesem. Igaz nem emiatt, hanem sokkal tobb negativ dolog miatt offoltam ki, de:

Iszonyat buz a lakasaban, egy ido utan mar az agyaba is undorodtam befekudni. Fel millios felsovezetesi fizetessel sajnalt venni egy takarot hogy legalabb letakarja amiben fekszik es ne a koszos ruhakkal kelljen az agyba fekudni. Retek az asztalon, foldon, sot elmondom amikor az ovszert leszedte azt is a foldon hagyva volt kepes hagyni masnapig, ha en nem szolok hogy szedd mar fel, ott marad. Wc koszos, de termeszetesen kondiba menni elsorendu volt b*sztatni engem is hogy menjek, de kozben az alberlete es a mocska rarohadt.

Na szoval ez mar aprocska volt a gusztustalan jelleme mellett, de oszinten, vele egyutt elni?

En is azt lattam, hogy aki mar az elejen ilyen, nem fog megvaltozni. Parszor eszrevette magat es takaritott de szrosan hagyja a wct, szőr mindenhol…na szoval igenytelen!!!!!

2023. nov. 26. 18:23
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk azt nem értem, vasárnap miért nem takarított az itt nyálfröcsögtető osztag, ahelyett hogy leszavazgatnának. Biztos büdösek vagytok és kosz van nálatok, csak a pofátok nagy.
2023. nov. 26. 19:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Honnan veszed,hogy itt senki sem takarított?Csak vasárnap lehet egyébként???...
2023. nov. 26. 19:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Onnan veszem, hogy ismerem az ilyen fajtát. Volt ahol albérletben laktunk, folyton fröcsögtek minden munkatársukra hogy igénytelen, de pont a fröcsögő kb csak addig takarított amíg láttuk, akkor hangosan kommentált mindent amit csinált, és pl büdös vizes felmosóval törölte át a szőnyeget :... No comment. Akik takarítanak azok nem itt fröcsögnek és szélsőségekben látnak, mert itt kb 2 fokozat jelent meg elméletben, 1 A tisztaság-igénytelenezzük mindenkit, 2 meg a bűz. A kettő közötti fokozatok valahol elvesztek, ahogy az is hogy a tisztaság nem a parketta leöntését jelenti koszos vízzel. Az első és legfontosabb szempont hogy hiába vetít valaki, ha nincsen hozzá orra, észre se fogja venni hogy büdös ő is meg a lakása is. A vasárnap meg tökre alkalmas takarításra.
2023. nov. 26. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!