Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 év korkülönbség nagyon sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év korkülönbség nagyon sok?

Figyelt kérdés
Tetszik egy kollégám, aki nálam 20 évvel idősebb ( én vagyok a nő). Nagyon imponáló, hogy ennyire érett, magabiztos, a korombeli fiúkhoz képest. Nemrég vált el, vannak gyerekei is. Ez picit zavar, mert így nem teljesen független. Kinek milyen tapasztalata van? Lehet hosszú távon jövője egy ilyen kapcsolatnak?
2023. nov. 16. 16:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nekem volt kapcsolatom 18 évvel idősebb férfivel, neki egy gyereke volt aki szintén a nővel élt. 3 évet tartott a kapcsolat, rajtunk kívül álló okok miatt lett vége. Távkapcsolat lett volna a megoldás de az egyikünknek se lett volna.

Most 15 évvel idősebb a párom, sokkal jobban megvagyok vele mint bárki mással. Nincs gyereke se neki se nekem. Én csak a korkülönbségen nem akadnék fenn. Megértem hogy miért nem vonz a 20-as korosztály, engem se vonzott anno.

2023. nov. 17. 14:43
 22/22 Nemzetes válasza:
67 éves férfi vagyok, a párom 18 évvel fiatalabb. Húsz éves házasok vagyunk, imádjuk egymás gyerekeit (nekem kettő, neki egy). A család minden tagja, még a volt feleségem is tartja velünk a kapcsolatot, senki nem haragszik nem irigykedik senkire. Születésnap névnap ünnepnap nagy családi körben zajlik. Húsz év elteltével, úgy indul a napunk, hogy együtt kávézunk és a "szeretlek" szó a jó reggelt. Nem szeretetben hanem szerelemben élünk a mai nap is. Nem vagyunk milliomosok, nem lölö vagyonával rendelkezem. Átlag hétköznapi emberek vagyunk a napi gondjainkkal, mégis szeretetben, szerelemben telnek a napjaink. Lehet nagy korkülönbséggel együtt élni és a másikban a szépet, s jót meglátni, még akkor is ha az már öreg és elesett kezd lenni...
2024. jan. 3. 10:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!