Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyáltalán mit szeretne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán mit szeretne?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok ki igazodni rajta.

Neten “véletlen” szerűen meg ismertem egy srácot. 1 hónapja minden nap beszélünk. Hol többet hol kevesebbet. Kb 2 hét irkálás után meg kérdezte hogy szeretnék e találkozni. Bele mentem. Az nap össze is futottunk és jót beszélgettünk. Másodjára véletlenül futottunk össze. Ez után még 2x találkoztunk. Tegnap volt a negyedik de akkor is jól el voltunk. De semmit nem látok egyszerűen rajta még közeledni sem közeledik vagy bármi. Szerintem nem vagyok az esete. De akkor miért találkozik velem? Nem tudom mit szeretne egyáltalán tőlem.

2023. nov. 15. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha félénk, nem akar elijeszteni akkor nem fog közeledni egykettőre.

Nyilván tök mindegy, hogy az esete vagy, vagy mégse. A szexhiány nagy úr.

De ha neked tetszik, akkor közeledj te és eldől, hogy viszonozza-e vagy se. Viszont azt jó lenne utána, sőt ha úgy érzed, hogy csak kanosság miatt randizik veled tudatni, hogy mi a te célod és hogy érdekel mit is szeretne ő. Habbogás esetén megvan a kérdésre a válaszod (szerintem).

2023. nov. 15. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem semmit csak unatkozik.
2023. nov. 15. 21:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Amikor feljött ez a téma én mondtam neki hogy komolyat szeretnék és nem vagyok híve az alkalmi kapcsolatnak. Ő is mondta hogy komolyat szeretne. Ez még az elején volt.

Amikor elsőnek találkoztunk akkor nagyon visszafogott és nyugodt volt. Inkább ilyen komolyabban viselkedett. De szerencsére a találkozások alatt főleg az elsőnél sikerült többszőr is meg nevettetnem meg oldódott is sokat.

Már olyan szinten hogy amikor tegnap elmentünk enni már azzal poénkódot hogy biztos elég lesz e az az adag nekem. Vagy amikor azt mondta ha éhes vagyok még akkor ehetek az övéből.

2023. nov. 15. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy férfi azt mondja, hogy komolyat akar és nem nyomul rád szexuálisan, az azt jelenti, hogy komolyként tekint rád és nem akar elijeszteni azzal, hogy nyomul. Hintsd el neki a következő találkozó előtt, hogy várod már/kíváncsi vagy az első csókra. Adj neki valami jelet, hogy szabad közeledni.

Ne rázd le azért, mert nem akar ajtóstól rohanni a házba és tisztelettel bánik veled. A mai világban inkább kincs egy ilyen pasi.

2023. nov. 15. 23:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném le rázni mert nagyon szimpatikus nekem. Azzal is tisztában vagyok hogy ritka egy ilyen pasi. De tényleg azért ott van az hogy egyszer jobban érdeklődik felőlem, máskor meg kevésbé és így nehéz ki találni hogy most mi van. Próbálok jeleket adni neki csak olyan mint ha nem érdekelné vagy nem tudom.
2023. nov. 15. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Ég és föld különbség, adj neki egy kis időt vagy startolj rá te.

2023. nov. 16. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Anno az en ferjem is hasonloan volt. O sem az a nagyhangu, nagymeno tipusu ember. Tobbedik randi alkalmaval mar azon gondolkodtam, hogy tuti valami baja van velem, epp le akar koptatni, aztan elkezdett kozeledni, megfogta a kezem, megcsokolt. Kiderult csak, hogy baromira izgult :) szerintem varj meg, adj egy kis idot.
2023. nov. 16. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!