Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők/asszonyok, az első randikon (1.-10.), valóban prostituálna téged ezzel a férfi...vagy leány?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Nem az én kérdésem, én a 3. válaszoló vagyok.
Ebben mi a gáz utolsó válaszoló?
#18 milyen lánykáról van szó amikor te 40 feletti vagy?
Hát én már nem vagyok lányka, és se nőként, se lányka koromban nem fogadtam volna el ilyen kellemetlen lekötelezést, hozzátéve hogy lányka koromban egyébként se vén fószerekkel jártam akik kisk.rvának akarnának nézni, hanem hozzámillő fiúkkal akik meghívtak a mekibe vagy vmi cukrászdába.
Ha te olcsó kis nőkkel kezdesz akik kuncsorognak telefonért meg segítségért, az téged minősít elsősorban, normális nőként nekem pl semmi közöm ahhoz hogy miféle éhenkórászokat akarsz megvenni aprópénzért.
Nekem az elázós sztorit le kellene írni konkrétan, mert csak olyan esetben tudom elképzelni, hogy valami kőgazdag milliomos meg az aranyásó így randizik, és kibéreli neki a drága szalont, hogy akkor Mucika ezt kéri, amit felpróbált, a régit meg tessenek kidobni. Elázott? Cunami volt, vagy mi az isten?
Pár hete volt az a nagyon durva eső, én pont egy plázában ültem, és néztem az embereket. Tető alá bújtak az eső elől, besiettek a plázába. Kétlem, hogy volt olyan, aki azt mondta, VIZES lett a farmerem meg a cipőm, akkor veszek újat. A régit meg... viszem magammal szatyorban, vagy kidobom a "hulladék" feliratú picike kukába.
#20 meg amúgy hogy ázik el ilyen gyalázatosan Mucika egy gazdag pasi mellett, tán az esőben sétáltatja vagy mi?
Gáz ez a kérdés és gáz ez a fickó 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!