Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre két lánnyal kezdtem el ismerkedni, és most nagyon kellemetlenül érzem magam, mit javasoltok?
Úgy érzem magam mint egy k.csög, amiért két lánnyal ismerkedem, mert én nem vagyok ilyen ember. Az egyik lányba nagyon szerelmes vagyok, bármit megtennék érte, most lesz a második randink. De nem érzem, hogy ő róla ugyan ezt elmondhatnám. Egyre kevesebbet kommunikál, néha megsért, vagy ignorál. Meg szeretném vele beszélni ezt a második randin, hogy mi a helyzet, hogyan tovább, érdeklem-e őt még egyátalán. Összesen fél éve ismerem (messziről), és 1 hónapja randizunk. Zárkózott, félős, gyakran zavarba van, nem szereti ha valaki erőlteti őt dolgokra, szüleivel él. 30 éves.
A másik lányt egy hete ismertem meg, ő nyitotabb, jobbak a tervei a jövőre nézve, lehet vele viccelődni, sokkal éretebb, egyedül él, nevetni, nem ignorál, ha dolga van akkor megírja, hogy bocsi most nem tud írni stb. Viszont még nem találkoztam vele, és nem tudom, hogy az érzelem kialakulna-e. Külsőre tetszik, de nem csak az számít. 27 éves.
Én 29 vagyok, de ez nem számít igazán.
Mindenképp a második legyen a befutó! Az elsőnél csomó olyan káros tulajdonságot és viselkedést is felsoroltál, ami bele tudna rántani egy intenzív de baromi toxikus érzelmi hullámvasútba. És hidd el, annak a végén semmi jó nem várna téged, csak a hatalmas repülés, zuhanás, majd az összetörtség.
Ellenben a második egy érett, normális, korrekt nő képét festi le. Vele járnál igazán jól, és a jelek szerint kölcsönös a szimpátia és a tisztelet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!