Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyszerre két lánnyal kezdtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre két lánnyal kezdtem el ismerkedni, és most nagyon kellemetlenül érzem magam, mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Úgy érzem magam mint egy k.csög, amiért két lánnyal ismerkedem, mert én nem vagyok ilyen ember. Az egyik lányba nagyon szerelmes vagyok, bármit megtennék érte, most lesz a második randink. De nem érzem, hogy ő róla ugyan ezt elmondhatnám. Egyre kevesebbet kommunikál, néha megsért, vagy ignorál. Meg szeretném vele beszélni ezt a második randin, hogy mi a helyzet, hogyan tovább, érdeklem-e őt még egyátalán. Összesen fél éve ismerem (messziről), és 1 hónapja randizunk. Zárkózott, félős, gyakran zavarba van, nem szereti ha valaki erőlteti őt dolgokra, szüleivel él. 30 éves.

A másik lányt egy hete ismertem meg, ő nyitotabb, jobbak a tervei a jövőre nézve, lehet vele viccelődni, sokkal éretebb, egyedül él, nevetni, nem ignorál, ha dolga van akkor megírja, hogy bocsi most nem tud írni stb. Viszont még nem találkoztam vele, és nem tudom, hogy az érzelem kialakulna-e. Külsőre tetszik, de nem csak az számít. 27 éves.

Én 29 vagyok, de ez nem számít igazán.

2023. nov. 14. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Randizz a második lánnyal is és hamar döntsd el melyikkel folytatod az ismerkedést.
2023. nov. 14. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Amelyik győzne egy iszapbirkózásba azt válaszd:)
2023. nov. 14. 14:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a másodikat választanám, a szerelem elmúlik de a jellem megmarad és ő már most f.asz veled
2023. nov. 14. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha személyesen is szimpi akkor a második. Ha nem, akkor inkább egyik se..
2023. nov. 14. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Mindenképp a második legyen a befutó! Az elsőnél csomó olyan káros tulajdonságot és viselkedést is felsoroltál, ami bele tudna rántani egy intenzív de baromi toxikus érzelmi hullámvasútba. És hidd el, annak a végén semmi jó nem várna téged, csak a hatalmas repülés, zuhanás, majd az összetörtség.

Ellenben a második egy érett, normális, korrekt nő képét festi le. Vele járnál igazán jól, és a jelek szerint kölcsönös a szimpátia és a tisztelet is.

2023. nov. 14. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
19%
Én egy darabig párhuzamosan dugnám mindkettőt, és majd alakul.
2023. nov. 14. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első már egy picsa, elhajtanám.
2023. nov. 15. 22:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Lezártam az elsővel, megint kellemetlen volt vele lenni. Nem figyelt rám, mobilt nyomkodta, játszott, én fizettem mindent. Online meg megint adta a "jaj de szeretlek"-et és küldözgette a szíveket.
2023. nov. 25. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!