Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerős a szitu?

2023. nov. 14. 11:48
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
28%
Na ilyen is csak az interneten van
2023. nov. 14. 11:53
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz...
2023. nov. 14. 11:57
 3/44 anonim ***** válasza:
70%

Nem csak a neten van ilyen, nálunk pl. mindig a párom fizet, de ez engem nagyon zavar. Volt egy olyan alkalom, hogy születésnapja alkalmából meg akartam hívni egy étterembe és ott is erősködött, hogy ő fizet. Mondtam, oké, te adod oda a pénzt a személyzetnek, de én meg neked. Nagy nehezen belement abban az egy esetben, de azóta sem engedi, hogy fizessek.

43/N

2023. nov. 14. 11:59
 4/44 anonim ***** válasza:
74%

Halálosan ciki az egész.

Mi felváltva fizetünk a barátommal, hiszen mindketten dolgozunk és hozzávetőleg ugyanannyit keresünk, tehát nincs indok rá, hogy az egyikünk jelentősen többet költsön a kapcsolatra.

Viszont nem lennék olyan személlyel, akinek annyira törékeny a férfiassága, hogy problémát jelent számára, ha én fizetek. Én azt tartom fairnek, ha kb ugyanannyit költünk. Ha a pasi nagyon gáláns és nagylelkű akar lenni, akkor nosza, nem bánom, de kurvára ne az én pénzemből akarjon grál lovagnak tűnni. Ha meg akar hívni, hívjon meg. Ha pedig én fizetem a kajálást (ami az esetek 50%-ában megtörténik és nincs vele semmi probléma), akkor ne akarja elszerepelni, hogy épp ő fizetett, mert elképesztően ócska.

2023. nov. 14. 12:22
 5/44 anonim ***** válasza:
28%
Csináltam én is ilyet, mikor meg akartam hívni a másikat, de csak ott derült ki, hogy valamiért nem tudtam helyben fizetni. Nem lettem miatta leócskázva/szarozva, nem is értem miért kéne.
2023. nov. 14. 12:43
 6/44 anonim ***** válasza:
100%

5

Nem azzal van a probléma, ha épp nem a férfi fizet. A 4-es kommentben leírtam, hogy az esetek felében én hívom meg a barátomat, és hidd el, abból sem csinálnék problémát, ha egyszer kiderülne, hogy otthon hagyta a tárcáját, vagy hasonló.

De ne akarja ELJÁTSZANI és velem is eljátszatni, hogy ő fizetett, ha egyszer nem ez történt. Hihetetlen komplexusokra vall.

2023. nov. 14. 12:57
 7/44 anonim ***** válasza:
88%
Ott, ahol az etikettet meg a protokollt nagyon durván követik, sok ilyen előfordul. Nekünk egyetemen tartottak erről előadást, hogy adhatod te a pénzt a vacsira, de a férfinak illik fizetni és akkor ha a nő hívja meg, előtte adja oda a pénzt / kártyát. Én ezt egy baromira álságos, kétszínű dolognak tartom, etikettnek csúfolt sovinizmusnak.
2023. nov. 14. 13:24
 8/44 anonim ***** válasza:

1. Nem, nem csak az interneten van.

Gimis volt a fiú exem, és amit kapott is zsebpénzt mind elb.aszta 5 perc alatt cigire és energiaitalra, így rám már semmit nem tudott költeni. Én diákmunkáztam és volt bankkártyám (neki még az sem volt), és rendszeresen csinálta ezt, hogy elkérte a kártyámat, hogy a mozi pénztáros meg az akárki ne tudja meg, hogy egy csóró csöves szar aki nem ud egy páros menüt kifizetni :D Sok pénzzel tartozik nekem bár nem hiszem hogy meg fogja adni így 7 év távlatából.

2023. nov. 14. 15:29
 9/44 A kérdező kommentje:
8. Ezért IS mondom mindig, de ugye le vagyok miatta pontozva és pedofilozva, hogy a fiatal lányok mellé érett, felnőtt FÉRFI kell.
2023. nov. 14. 17:51
 10/44 anonim ***** válasza:
94%
9: azért nemcsak ez a két véglet létezik. A gimis lányok többsége sem akar feszt pénzt költeni, hogy azt egy gimis fiú zsebpénzből ne tudná állni néha (pizza, mozi), és a gimis fiúk többsége sem b...a el a pénzét mindenre. És nem, 16-17 éves kiscsajok mellé nem való 30+-os pasas... egyszerűen nincsenek ugyanazon az érettségi szinten, és többnyire a 30+-os pasas azért keresi őket, mert 1) könnyebb őket lóf... energiabefektetéssel parasztvakítani, mint egy érett nőt, 2) könnyebben le tudja őket uralni, 3) szűk p....i óó jeeeee, parasztvakítás, hogy mennyire dúl a szerelem...
2023. nov. 14. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!