Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szingli/nem szingli nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli/nem szingli nők! Mennyi aktív udvarlótok van?

Figyelt kérdés

Olyan aki ugrásra készen állna hogy kapcsolatba lépjen veletek csak annyit kéne neki mondanotok hogy oké, benne vagyok.

Kort is írjatok lécci, köszi!

2023. nov. 11. 09:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

0.

Csak szexre találhatnék online, de azt is csak olyat, hogy kösz, nem...

32N (mielőtt jönne az értetlenkedés a 2. miatt: ronda nő vagyok)

2023. nov. 11. 10:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egy srácról tudok.

Kósza dugást gondolom többen akarnának, de őket nem számolom.

23N

2023. nov. 11. 10:28
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Szexre (akár egyszeri, akár tartós) sok van, kapcsolatot illetően 4-5 férfi kapásból beugrik, és tudok róla, de szerintem vannak még, akik nem jutnak eszembe, vagy nem tudok róla, vagy csak azt gondolom, kizárólag szexet akarna.

Megkérdezted már amúgy többször, tudom, mire megy ki a kérdés, és muszáj megjegyezni, hogy nagy merítés ide vagy oda, az számít mindig, hogy viszonzott-e, vagy sem. Biztos van olyan nő is, aki iránt egész életében alig pár pasi érdeklődik csak, de mondjuk az az 1-2 kölcsönös.

30-as vagyok.

2023. nov. 11. 11:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A 6.válaszát adom. Bár szerintem sokan csak szexet akarnának, de van, aki nem, hanem azt mondta sorbaáll... Bármit is jelentsen ez. Nem firtatom, nem akarok veszélgetni velük ezekről a dolgokról, nehogy azt higgyék, flörtölök. De a m.hely,lakóhely ről most 12 fő jutott eszembe kapásból, akik valahogy jelezték, elhívtak, ilyesmi...
2023. nov. 11. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Egy van jelenleg,aki ténylegesen udvarol,de még nincs köztünk semmi.Egynek pedig érzem,hogy tetszem,ami kölcsönös,viszont foglalt.Az exem is vágyna rám,de nyomós okok miatt nem vagyunk együtt.Így összesen három normális esélyes akad...

Ezen kívül van egy csomó,aki szexelne velem.Tőlük semmit sem akarnék.

30+N

2023. nov. 11. 16:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Senki olyan nincs, aki tetszene, a többieket meg nem tartom számon, nem érdekelnek.
2023. nov. 11. 19:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Olyan, akiről 100%-ig tudom, 0. Olyan lehet, akit ismerek, de fel sem merült az a téma köztünk, ki tudja.
2023. nov. 14. 15:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!