Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen a nők panaszkodnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen a nők panaszkodnak, hogy a férfiak szint alattiak ott, a férfiak panaszkodnak, hogy a nők is azok, akkor most mi az igazság?

Figyelt kérdés
Mindenki panaszkodik mindenkire.
2023. nov. 10. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a megfelelő társ megtalálása az egyik legnehezebb dolog a világon, ezért ez nem csak Tinderen, hanem minden más felületen és az élő ismerkedés során is így volt, van és lesz. Ahányan vagyunk, annyifélék is egyben. Mindenkinek más az elképzelése az ideális jelöltről. Ehhez még hozzájön az is, hogy az utóbbi évtizedben a külsőségekre helyeződött a hangsúly, tehát ha valaki külsőleg csak "átlagos" valaki szemében, akkor már az esélyét sem adja meg annak, hogy ismerkedjenek, legyen az nő vagy férfi. És akkor még nem említettem a mindenféle önjelölt megmondók kártékonyságát, akik kezdik áttolni a ló túloldalára a "jobbat érdemelsz" és a "legjobbat érdemled" fogalmakat.
2023. nov. 10. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát a nők biztos nem szint alattiak

Kb minden 2. csaj topmodell, de ami igazán érdekes ebben, hogy szó szerint még véletlenül sem lehet velük matchelni. Tehát nemhogy valahogy több hónap alatt 1-nek sem jöttem be, de mégcsak véletlen sem húztak jobbra, hogy utána töröljenek.

És most jön a csavar, én nem valami szokásos incel vagyok, hanem azért kinézek valahogy, az átlagos lányok folyton odajönnek hozzám, kezdeményeznek, szórakozóhelyen, tinderen, még mekiben is volt,stb. Társaságban simán hoztam össze szép lányokat.

Szóval elég erős a gyanúm hogy ezek a lányok tinderen kizárólag kamuk/nem ismerkednek csak instakövetők miatt vannak fenn.

Hát a maradék mondjuk tényleg nem főnyeremény, !általában!

2023. nov. 10. 11:22
 3/5 AERROW válasza:
100%
Nem tudom mit vársz egy szexpartnerkeresőtől, igaz az igények magasak hisz mindenki modelltestűekkel akar kufircolni. az a 1-2% meg is teszi a többi szerencsétlen meg nyavajog
2023. nov. 10. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Az igazság: a panaszkodók nincsenek tisztában a saját képességeikkel és ahhoz képest sokkal jobbat akarnak. Varrónő akar magának főorvost, utcaseprő meg playmate kinézetű ügyvédnőt. Ettől még mindenki próbálkozik mindenkinél, de aki reálisan látja saját magát és ahhoz igazítja az elvárásait is az találni fog.
2023. nov. 10. 12:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenki panaszkodik?

Keress másik társkeresőt.

2023. dec. 12. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!