Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon kívánom, hogyan ismerhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kívánom, hogyan ismerhetném meg?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, aki webcam modell egy bizonyos oldalon és nagyon szeretném megismerni. Tudom hogy én neki csak egy nick név vagyok, ám látszólag mindig örül nekem, és kedvesen beszél hozzám. Van remény, hogy személyesen is megismerhetem valahogy? Nagyon megfogott soha nem láttam még hozzá hasonlót.

2023. nov. 9. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Ha fizeted biztos.
2023. nov. 9. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Benned csak a fizetést látja azért olyan kedves mert gondolom raksz is bele rendesen elöfizetsz rá meg ilyesmi, csak mivel te megfelelő összegben is támogatod így kedvesebb veled
2023. nov. 9. 19:27
 3/7 A kérdező kommentje:

2

A fura az, hogy nem donate-lek neki olyan egetrengetően sokat (sajnos korlátozottak az anyagi lehetőségeim) ennek ellenére kedves...

De nyilván ha bemegyek a szobájába, jattolok mert illik.

2023. nov. 9. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Erről írtam a Jattot látja benned ahogy meglátja a neved tudja jól, hogy fizu jön
2023. nov. 9. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Ezek Excel táblát vezetnek rólatok, idiótákról, hogy úgy tűnjön emlékeznek rátok és képben vannak a dolgaitokkal, mert így majd továbbra is öntitek rájuk az ingyenlóvét. Tényleg b*zdm*g nincs jobb helye ennek a pénznek? Egy illúziót akarsz kergetni vele? Legalább prostiznál inkább, vagy add egy kutyamenhelynek, akkor tényleg jobb hely lenne a világ, ne agyatlan hülye pi*cs*kat támogass vele.

Nekik ti kib*sz*tt senkik vagytok, szánnivaló férgek, akiken röhögnek, miközben megveszik a következő Chanel parfümöt, vagy befizetnek egy luxus óceánjáró 1. osztályára. Ezt kellene felfogni, és inkább MAGADBA fektetni azt a kevéske pénzt. Spórolj össze egy tanfolyamra, ami jobb munkahelyet biztosít. Vagy kezdj el egy hangszeren tanulni belőle, vagy mittudomén. BÁRMI jobb, mint amit most csinálsz.

2023. nov. 9. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem fogod, hacsak nagy pénzért nem hajlandó személyesen találkozni. Ne legyenek illúzióid, ha nem fizetnél, nem foglalkozna veled, neki ez bevétel.
2023. nov. 9. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
94%

5-ös nagyon jól írja,tiszta pszichológia az egész.

Ilyenekre eleve a nem túl előnyös külsejű,nem a legélesebb kéd a fiókban,magányos pasik fizetnek be.

Tökéletes ötlet ez az excel tábla vezetés,amitől a másik azt hiszi,őszinte az érdeklődés.

Ezeknek a csajoknak meg van a saját életük, könnyű melóval beszedik a sok pénzt a sok buta fickótól, majd mennek és elbulizzák, elköltik magukra, meg persze félretesznek arra az időre,amikor már nem néznek ki jól.

Mondanám,hogy térj észhez, de aki ilyenbe utazik, úgysem fogja fel. Pont azért fizetsz a semmire.

2023. nov. 9. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!