Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan ismerhetnék fel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan ismerhetnék fel egy kedves, egyengédebb pasit?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy például csendesebb vagy hogyan kommunikál másokkal? Milyen apró jelekből lehet nagyjából megtudni hogy milyen egy rendes pasi?

2019. júl. 17. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy viselkedik a környezetével.
2019. júl. 17. 13:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Hogyan viselkedik egy ilyen srác a környezetével? :)
2019. júl. 17. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Ehhez legelsőnek azt kéne tisztázni, hogy mi az, hogy kedves.

Én szerintem azt jelenti, hogy mások érdekeit hajlamosabb a sajátja elé helyezni. A felszínes aranyoskodás szerintem más téma.

Egy aranyos ember lehet a végletekig önző, egoista, a problémáit máson vezetheti le. Míg egy kedves lehet nem mosolyog egyből mindenkire. Még lehetne sorolni.

Am én egy gondoskodóbb férfi vagyok, ha gondolod, rám írhatsz

2019. júl. 17. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
És mi egyengésse ki, az úthengér?
2019. júl. 17. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!