Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire hihető, hogy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hihető, hogy tényleg nincs köztük már semmi az ex nőjével?

Figyelt kérdés

Több hónapja ismerkedünk, randizunk, sajnos nem egy városban élünk, de megoldjuk így is.

Viszont nekem a jó érzések mellett gyakran van valami megmagyarázhatatlan, ami távolságtartásra és óvatosságra int vele kapcsolatban. Amúgy nálam 10 évvel idősebb a férfi, eddig azt gondoltam, tapasztaltabb sokkal és így nem lehet gond.

Tévedtem. Kiderült ugyanis, mikor rákérdeztem, hogy találkozik/találkozott a volt nőjével. Állítása szerint nincs semmi köztük(…), a testiség már a kapcsolatban sem működött(?), csak egy számára kedves személy, szinte családtag(…).

Mikor kérdeztem, miért volt nála a nő, azt mondta, az anyagiakat rendezték. Hát persze.

Minderről semmit nem tudtam eddig, csak Facebook-ról gondoltam, tartják a kapcsolatot, képek lájkolása stb.

Természetesen azonnal szakítottam, nekem nem hiányzik ez az érzelmi rendezetlenség.

2023. nov. 8. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami az elején ilyen kusza, az soha nem lesz végül jó.
2023. nov. 8. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass a megérzéseidre.

Nekem sem tetszene ez a felállás. Döntsük már el ex nőt lajkolgatunk meg találkozgatunk még talán meg is d^gunk vagy azzal foglalkozik, aki van vele most.

2023. nov. 8. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehet nem tud már kefélni a pali.

De támogagja a nőt közben mert szóba áll vele mert különben senkije nem lenne.

2023. nov. 8. 22:11
 4/9 A kérdező kommentje:

Ez jó :))

2023. nov. 8. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

" Amúgy nálam 10 évvel idősebb a férfi, eddig azt gondoltam, tapasztaltabb sokkal és így nem lehet gond."

Érdekes, én ezt pont fordítva érzem.

Aki fiatalabb, azt tudom átlátni, és az nem tud számomra kellemetlen meglepetéseket tartogatni.:)

2023. nov. 9. 02:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Egy kapcsolatban nincs helye harmadiknak.
2023. nov. 9. 07:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Sajnos túl konzervatív vagyok ilyen téren vagy nem tudom.

2023. nov. 9. 08:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem "konzervatívság", hanem hallgatsz a belső hangra és nem hagyod, hogy szórakozzanak veled. Ez igy helyes. Ha te korrekt vagy, akkor veled is legyenek azok. Ez erről szól. Miért kellene neked asszisztálni ehhez, hogy ex nőt lájkolgat meg találkozgat vele? Hát csinálja, de nélküled.
2023. nov. 9. 11:16
 9/9 A kérdező kommentje:

Én korrekt voltam vele, de elsősorban magammal.

Nem volt ez mindig fontos, rengeteget hibáztam, sok embert megbántottam, de már nem tennék ilyet. Tanultam.

2023. nov. 9. 11:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!