Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltátok már a Boo nevű alkalmazást?
Egy ismerősöm, akinek 3 párja volt összesen Tinderen, azt mesélte, hogy azon az új Boo alkalmazáson 114 párja van már.
Valahogyan nem akarom elhinni, hogy ekkora különbség lenne 2 alkalmazás között :D
Nem próbáltam, és nem is fogom, nem foglalkozok társkereső appokkal. Ismerkedésre megvan a magam területe.
Az azonban érdekelne, hogy az oldal feltalálója mi alapján adta a "Boo" nevet neki.
A boo ugyanis azt jelenti, hogy "gúnyos nevetés", kinevetés", "lehurrogás", ami nem hangzik jól:
Vagy a feltaláló Dragon Ball Z rajongó, és Majin Buu (Boo) ihlette ezt a nevet?
Utána néztem. Ott a szótár az első linkben.
Mint mondtam, nem foglalkozok randi alkalmazásokkal. Az angol nyelvű jelentése egyébként sem változna meg. A boo egy pejoratív szó volt, és marad is. Tehát szimplán értelmetlen egy randi appnak olyan nevet adni, ami gúnyos nevetést jelent.
#8 hát te se vagy a legélesebb kés a fiókban, de legalább ne hinnéd azt hogy mindent tudsz.
Angol nyelvterületeken elterjedt dolog az, hogy az ember a párját "boo"-nak hívja. Amúgy a francia "beau"-ból ered.
Valóban igazad van, van ilyen jelentése is:
Azonban visszás, hogy egy személyeskedéssel kevert szalmabábbal dobtál meg. Én ugyanis nem állítottam, hogy mindent tudok, ez csak a te torzításod. A következő alkalommal viszont jelentelek. Az oldalon ugyanis tilos a személyeskedés, ki lehet javítani a másikat normálisan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!