Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti, hogyan oldanátok meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogyan oldanátok meg az alkalmazkodás kérdését?

Figyelt kérdés

Adott a következő szituáció:

A nő és a férfi megismerkedtek pl.: Tinderen, találkoztak is többször van közös érdeklődési kör, hasonló világ nézet és a sex is tökéletesen működik. Ez mondjuk tart 1 évig.

Előkerült az össze költözés.

A probléma a következő.:

Mind a kettő fél távol él a másiktól. Csak úgy tudnak összes költözni, hogy az egyik fél föl adja a munkáját ráadásul úgy, hogy ahová költözni fog az illető ott nem fog a szakmájában tudni elhelyezkedni, kárba megy az egyetem, és/vagy a hivatás.

Viszont így a másik fél megtudja tartani a munkáját és tudja építeni a karrierjét.

Nem tudom mi a jó megoldás 😕.

2023. nov. 4. 22:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szakits. Ne add fel a megelhetesed.
2023. nov. 5. 09:12
 22/24 anonim ***** válasza:
Én kicsit hasonló helyzetben vagyok. Már együtt élünk, de költözni fogunk, és nekem ezért fel kell adni az itteni dolgomat - nem munka, mesterképzés - . Ezt meg tudom tenni, mert ahova megyünk van lehetőség számomra (másik egyetem, munkahely stb). Ha nem lenne, nem mennék.
2023. nov. 5. 09:35
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam(még) a válaszokat de konkrét szituációt tudok írni. Meezőgazdasági mérnökként(mind a két szó hangsúlyos) és "paraszt unokaként" minden vágyam kis, megélhetési bünözőktöl mentes, faluban letelepedni saját gazdaságot alapítani. Remélem nem lesz félre érthető de azért mérnökként van egy minimális szellemi szint amit a leendő páromnak el kell érnie. Viszont a környékröl az értelmes nők vagy városra, vagy kűlföldre mentek vagy férjezettek. Tehát helyben nem találok, neten vagy akárhol megismerek valakit aki távolabb lakik neki van egy kialakúlt élete karrierje esetleg ha gyereke(i) is akkor annak iskola/óvoda.... barátok. Én az örökség és az összeszedett földeket nem vihetem magammal, jószág se igen él meg a társasházban.
2023. nov. 5. 10:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez számomra halott ügy lenne.
2023. nov. 5. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!