Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A gyönyörű, szőke skandiváv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyönyörű, szőke skandiváv nők miért járnak déli pasikkal?

Figyelt kérdés

Voltam Dániában, Svédországban és Norvégiában is, és feltűnt, hogy sok skandináv nő (tipikus ez a szőke bombázó) rengeteg latin, meg ránézésre muszlim férfival jár. Fura, de ha 2 olyan párt láttam, ahol mindkét fél tipikus skandináv volt.

Szerintetek miért van ez?

2023. okt. 31. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért, amiért a latin és muszlim férfiak a szőke, északi típusú nőket keresik. Mert más, mert nem megszokott, mert különleges ahhoz a választékhoz képest, ami "otthon" van. Itthon is jó pár fehér nőt lehet látni színesbőrű férfival, van, aki szerint ez menő. Mondjuk, én ezt sosem értettem, de attól még így van.
2023. okt. 31. 17:24
 2/8 A kérdező kommentje:
1. Oké, de ezek szerint a nők meg ezeket a férfialkat preferálják az otthoniakhoz képest. Hiába akrná Ahmed, meg Antonio a szép szőke Helgát, ha az nem vevő rájuk.
2023. okt. 31. 17:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van, az emberek többsége keresi a különlegest, az egzotikust és ugyebár minden népnek más az egzotikus. Az már más kérdés, hogy legtöbbször ezek a házasságok nem hosszú életűek a vallási és kulturális különbségek miatt.
2023. okt. 31. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Te neked miért a szőke nők tetszenek? Na nekik a déli típusúak tetszenek, ennyi.
2023. okt. 31. 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
20%

1.A skandináv férfiak többsége úgy viselkedik, mint egy rossz homokos ( [link]

2.A feketék elterjesztették magukról, hogy nagy a farkuk, pedig nem annyira

3.A muszlimok igazából nem ismerkednek, hanem rögtön támadnak, választás sincs. Persze utána dutykó jár érte, de ott meg lehet "rendszerszintű rasszizmusról" szónokolni.

2023. okt. 31. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Ahmed-nek meg antonionak biztos van pénze vagy ha átlag csajjal van akkor meg a csaj ettől érzi menőnek magát
2023. okt. 31. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Antonioék nagyon tudnak udvarolni, Ahmedék meg magasak és vállasak általában, lehet ezért.
2023. okt. 31. 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes de én abszolút nem ezt vettem észre, mikor ott voltam. Talán azért is mert a normál svéd nő hónaljáig ér egy átlag arab pali. :) A köztük lévő mentális szakadékról nem is beszélve. Nem hiszem, hogy gyakori jelenség.
2023. okt. 31. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!