Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem fogják fel sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogják fel sokan hogy biológiai! tény hogy nem minden pasinak juthat nő?

Figyelt kérdés

Ennek én is utánaolvastam (egyébként először a gimiben mesélt erről a biosz tanár) s tényleg így van. 100 születésből 51.x fiú 49.x lány. Kerekítsük le 51 fiúra és 49 lányra.

Ez kérem azt jelenti hogy 100 emberből 49 db pár alakulhat, 2 férfi pedig hoppon marad.....

Ha a KSH-n rákerestek a népességi adatokra egy olyan 55 éves életkorig kb. ezt a százalékos arányt fogja kiadni az is. Abszolút igaz.

Szóval a brutális tény az hogy tényleg férfitöbblet van. 100 emberből átlagosan 49 nő, 51 férfi, tehát 2 férfinak átlagosan nem fog jutni nő...

Összesen azért van több nő mert több ideig élnek, de nyilván a férfiak 99,99 %-a nem 60-100 éves barátnőre vágyik, úgyhogy az irreveláns hogy idősebb korban sokkal több a nő.

Mi lesz így a fiúkkal, férfiakkal? Egyszerűen fizikailag nincs elég nő a férfiaknak.

F/32

2023. okt. 29. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Van akinek több is jut, van aki nem is akar, van olyan év, ahol nem pont ennyi az arány, és amúgy is a korkülönbségeket és a többi tényezőt még nem is néztük. Ez a szám csak azt mutatja, hogy közel egyforma a születési arány, így csak annak nem jut senki, aki nem is akar, vagy gond van nála, vagy egyéb mentális/életkezelési problémákba ütközik. De aki kifogást keres, az talál is. 🙂
2023. okt. 29. 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért születik több fiú baba, mert köztük jóval magasabban van jelen a csecsemőhalandóság.
2023. okt. 29. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt több sebből vérzik. Ma már van aki a saját neméhez vonzódik, van aki egyáltalán nem akar kapcsolatot, illetve azt se hagyd figyelmen kívül, hogy naponta emberek halnak meg, akár betegségben, akár balesetben stb. Soha nem lesz egyensúlyban az az állításod.
2023. okt. 29. 15:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Amíg ilyen brutál sok a szingli nő és egyre több lesz addig ezen mi értelme vekengeni?????
2023. okt. 29. 15:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Téged vigasztal ez, jobban érzed magad ettől egyedül? Lelked rajta.
2023. okt. 29. 15:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig már legalább 8 férfival jártam.

Szóval 1 nő 8 férfinak is jutott.

2023. okt. 29. 16:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!