Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mik a veszélyei egy gyorsan, dinamikusan, intenzíven induló kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
A két fél egy hét alatt szinte folyamatosan kontaktban volt/van, akár chaten, akár telefonon, illetve már két személyes találkozó is volt, amiből az egyik mintegy 15 órán át tartott. A két fél azonban teljesen egymásra van hangolva, mindenben teljes az egyetértés, nagy a szexuális vonzalom, tetszik egymásnak a külsejük. Szerintetek rejtenek veszélyeket az ilyen gyorsan és intenzíven induló ismerkedések?2023. okt. 29. 06:11
11/14 A kérdező kommentje:
Ahogy említettem, ebbe az 1 hétbe kb 1 hónap információja be lett sűrítve, úgyhogy de, kis túlzással már egymás jelét is tudják az oviból.
2023. okt. 29. 09:27
12/14 anonim válasza:
Szerintem nem lehet veszélynek nevezni semmit.
Ha valami működik akkor az intenzív kezdés lecsengése után is fog, vagy úgy megy tovább. Ha meg valami nem működik, akkor hiába próbálják húzni, akkor sem lesz tartós.
Nekem ezek a "lángokat elfújja a szél" meg "elveszik a lényeg" dolgok eléggé semmitmondóak, mint valami szerencsesüti szöveg.
13/14 anonim válasza:
Ha érzed hogy teljes mértékben kölcsönös a dolog, akkor szerintem sem kell tartani semmitől. Ez a fajta egyezés ez egy ritka és csodálatos dolog. Meg kell élni egyfajta csodaként, ki kell élvezni, és feltétlen meg kell nézni hova is visz ez az út.
14/14 anonim válasza:
Volt ilyenem,és nagyon gyorsan kihűlt...Néha az ember magába az érzésekbe
szeret bele,nem pedig az emberbe.Pont az ilyen nagyon intenzív
lángolásnál eshet meg az,hogy az első szex után nem érted mi volt
előtte ez a nagy rajongás,mert valójában tök idegenek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!