Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van sok férfi felháborod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sok férfi felháborodva hogy elvárom hogy egy korombeli pasinak legyen legalább egy lakása, normális autója, meg ne gyári munkás legyen?

Figyelt kérdés

30 körülre szerintem már illik virítani valamit egy férfinak. Az igazi férfi tevékeny. Ja és a gyári munkával nem az a probléma hogy gyári munka, hanem hogy abból nem lehet normálisan megélni ha én kiesek a munkából a gyerek miatt.

Olyan nagy elvárások lennének ezek? Szerintem nem.

N/28

2023. okt. 27. 20:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

#20 Mind tudjuk hogy zajlanak az ilyen beszélgetések: jajj én olyan hibátlan és makulátlan vagyok de ez a szemét disznó blabla..

Jajj pedig te tényleg nem tehetsz semmiről csak a micsok blabla..

Szóval igen, irreleváns.

2023. okt. 28. 12:53
 22/29 anonim ***** válasza:
70%

"Felezgetni akartok az első randin de amikor együttélésre, családalapításra kerül a sor, a legtöbbetek belefektetett energiája közelít a NULLÁHOZ."

Ezt miért kijelentő módban írtad úgy, hogy teszel különbséget a férfiak között? Azért, mert te megszívtad, vagy anyukád, tesód, a szomszéd Marika néni attól még én, vagy anyukám, vagy a szomszéd Anna néni nem.

Igen vannak olyan esetek, hogy összeköltözés/babaprojekt előtt a férfi csak van. De az miért az ő hibája, hogy az a HP hagyja neki? Miért nem hagyja el ha egyszer tapasztalja, hogy semmit (jóformán) nem tesz a kapcsolatba? Az a nő hibája, senki másé.

2023. okt. 28. 12:57
 23/29 anonim ***** válasza:
10%
Szóval még az is a nő hibája ha a férfi otthon lusta, semmirekellő. Mert hát miért hagyja. :DD hallod te magad ember?
2023. okt. 28. 14:01
 24/29 anonim ***** válasza:
Hiába szeded le a neved, mind tudjuk, hogy egy élettelen troll vagy, aki most 28 éves nőnek adja ki magát, 2 hete meg még 32 éves férfi volt. Ennyire szánalmas és unalmas az életed....?
2023. okt. 28. 14:07
 25/29 anonim ***** válasza:
93%

#23:

Igen a nő hibája. Miért marad vele, miért főz, mos, takarít egyedül? Azt hiszi majd a családalapítás után hirtelen megváltozik? Nem fog.

2023. okt. 28. 14:46
 26/29 anonim ***** válasza:
40%
Mert a családalapítás előtt egyrészt még nem olyan lusták, adják a szépet, másrészt harmadannyi házimunka sincs, mint gyerekek mellett.
2023. okt. 29. 13:07
 27/29 anonim ***** válasza:
89%

26.

De ehhez kell még egy hülye, aki ezt beveszi. Aztán nyavalyos és nem válik el, mert "zsáj, olyan ember a Pista, igaz végtelen dologban nem az, DE HÁT SZERETEM!!!!!!!" - nevetséges.

2023. okt. 29. 13:08
 28/29 anonim ***** válasza:
10%
Mit vesz be? Most már nagyon kínos az erőlködésed hogy a nőket hibáztasd. Remélem a feleséged azonnal elhagy ha hibázol, és nem lesz olyan hülye mint a többi. :))
2023. okt. 29. 13:11
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

#26: Nincs ugyanannyi, de olyan nagy különbség se van!

Ha egy poharat se mosogat el, vagy állandóan szólni kell,hogy mit csináljon, durcizik érte akkor az a nő miért nem veszi észre hogy apának ee lesz való? Mert naivan áll hozzá, mert szerelmes. Az még mindig nem a férfi hibája hogy vak!

2023. okt. 29. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!