Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok férfi felháborodva hogy elvárom hogy egy korombeli pasinak legyen legalább egy lakása, normális autója, meg ne gyári munkás legyen?
30 körülre szerintem már illik virítani valamit egy férfinak. Az igazi férfi tevékeny. Ja és a gyári munkával nem az a probléma hogy gyári munka, hanem hogy abból nem lehet normálisan megélni ha én kiesek a munkából a gyerek miatt.
Olyan nagy elvárások lennének ezek? Szerintem nem.
N/28
#20 Mind tudjuk hogy zajlanak az ilyen beszélgetések: jajj én olyan hibátlan és makulátlan vagyok de ez a szemét disznó blabla..
Jajj pedig te tényleg nem tehetsz semmiről csak a micsok blabla..
Szóval igen, irreleváns.
"Felezgetni akartok az első randin de amikor együttélésre, családalapításra kerül a sor, a legtöbbetek belefektetett energiája közelít a NULLÁHOZ."
Ezt miért kijelentő módban írtad úgy, hogy teszel különbséget a férfiak között? Azért, mert te megszívtad, vagy anyukád, tesód, a szomszéd Marika néni attól még én, vagy anyukám, vagy a szomszéd Anna néni nem.
Igen vannak olyan esetek, hogy összeköltözés/babaprojekt előtt a férfi csak van. De az miért az ő hibája, hogy az a HP hagyja neki? Miért nem hagyja el ha egyszer tapasztalja, hogy semmit (jóformán) nem tesz a kapcsolatba? Az a nő hibája, senki másé.
#23:
Igen a nő hibája. Miért marad vele, miért főz, mos, takarít egyedül? Azt hiszi majd a családalapítás után hirtelen megváltozik? Nem fog.
26.
De ehhez kell még egy hülye, aki ezt beveszi. Aztán nyavalyos és nem válik el, mert "zsáj, olyan ember a Pista, igaz végtelen dologban nem az, DE HÁT SZERETEM!!!!!!!" - nevetséges.
#26: Nincs ugyanannyi, de olyan nagy különbség se van!
Ha egy poharat se mosogat el, vagy állandóan szólni kell,hogy mit csináljon, durcizik érte akkor az a nő miért nem veszi észre hogy apának ee lesz való? Mert naivan áll hozzá, mert szerelmes. Az még mindig nem a férfi hibája hogy vak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!