Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz dolog az, hogy randin férfiként a kérdéseket a telefonba írom be, amit szeretnék kérdezni a nőtől és a randin előveszem és azt olvasom fel?
Szerintem nem ciki!
Látszik, hogy készülsz, és tudsz előre tervezni!
Én is folyton jegyzetelek! 😊
Az élet minden területén fontos! 33/N
Hát eléggé.
Ez azt mutatja rólad, hogy egyrészt nem valódi érdeklődésed van, hanem amolyan "valamit kérdezni kell" De még ahhoz sem vagy elég jó, hogy ezt fejből told.
Nomeg persze a listázott kérdéseknek az lesz az eredménye, hogy vallatás jellege van.
A randikon a nyitott végű kérdések a jó kérdések. Amikre nem egy X válasz érkezik és kész, hanem lehet róla mesélni, beszélgetni. Nyilván nincs gond egy-egy zárt végű kérdéssel sem, de ha futószalagon jönnek egymás után, az bizony vallatás, nem beszélgetés.
Én is így cselekednék, mert az élet egyéb részén is ezt teszem:).
Akinek fura, lelke rajta. Szerintem jó, egyedi megoldás. (F41)
Ha a felolvasós részt úgy érted hogy ő is látja hogy te onnan olvasod, az elég gáz. Viszont:
Valahol el kell kezdeni a kommunikáció fejlesztését.
Én pl rohadtul nem tudtam lányokkal kommunikálni, aztán megjött a motiváció, hogy na ideje lenne már barátnőt összeszedni.
Az elején konkrétan felkészültem a randikra. Összeírtam témákat, kérdéseket, mi működik, mi nem, sztorik, stb., mert ha ezt nem teszem meg, akkor ott ültünk volna a csöndben, egyszerűen nem tudtam spontán beszélgetni.
Aztán ahogy egyre többet randiztam, már egyre jobban ment magamtól is és most már ott tartok, hogy simán felszedek egy ismeretlen csajt élőben. Ha küld egy jelet, hogy szimpatikus vagyok neki, és ő is nekem, onnan kb garantált, hogy le fogunk később feküdni.
A társkeresés egyik fő döntő faktora a szociális készség mértéke.
Ez egy igencsak alacosny szociális készségre vall, tekintve, hgoy azt jelenti, hogy nem vagy képes egy emberi beszélgetés kivitelezésére.
Persze, csinálhatod, de ne lepődj meg, ha sokaknál emiatt fogsz elbukni.
Csak arra ügyelj hogy nehogy a kapott válaszokat is elkezd bepötyögni a telódba jegyzetként a késöbbiekhez. Mert azzal már valószínű gyanut keltenél a randipartneredben, és furcsállná.
Amúgy mennyi és milyen kérdések ezek, hogy ennyire nem lehet fejben tartani őket? Írhatnál nekünk példákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!