Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tapasztaltabb nők! Mit tennéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltabb nők! Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Randiztam egy férfival hónapokig,majd egyszer csak nem írt vissza, eltűnt. Azóta eltelt jó pár hét.

Nem kerestem utána, ugyanis ő nem válaszolt az utolsó üzenetemre.

Érdemes lenne írnom neki lezáró/ elköszönő célzattal? Úgy érzem lóg a levegőben az egész, és nem értem miért nem írta meg, hogy részéről ennyi volt v akármi.

Vagy csak magamat aláznám azzal, hogy írnék úgy, hogy az előző üzenetemre se válaszolt? Egyébként abban találkozni hívtam.

Mindig lezártam , adtam egy keretet a kapcsolataimnak, s fura most ez így nekem. Főleg, hogy borzasztóan megkedveltem, nagyon megbántott ezzel. Érdemes lenne ezt is megírnom neki?

2023. okt. 25. 23:56
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem írnék neki, pláne nem ilyen jajj de megkedveltelek dumákat. Nem kell mindig mindenre tudni a választ és valószínűleg nem is lenne őszinte, ha csak így lelép.

N 31

2023. okt. 25. 23:59
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Ha úgy érzed, hogy VALÓBAN könnyebben le tudnád zárni (és nem azért írnál rá, hogy újra felvedd a fonalat, nem abban reménykedsz, hogy folytatjátok), akkor tedd meg, de magadért, hogy neked könnyebb legyen.

…de ha még benned van a remény és ha hozzád szólna akkor elgyengülnél, akkor valóban ne alázd meg magad.

“Szia X, pár hete eltűntél, ami nagyon megbántott engem.

Szeretnék elköszönni tőled, nekem ez így korrekt, így kerek.

Sajnálom, de ezek után már nem szeretnék ismerkedni veled.

Minden jót: Y”

2023. okt. 26. 00:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok de válaszolok. Ha nem szeretnéd, hogy talonban tartson, és szeretnél egy konkrét lezárást magadnak, akkor érdemes letiltanod. Hidd el, sokat nem vesztettél. Ha írsz egy tárgyilagos üzenetet, hogy már nem szeretnél vele találkozni, és ne keressen, arra megpróbálhat manipulatíven reagálni.
2023. okt. 26. 00:20
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Én nem írnék neki, mert ezt ilyen guilt tripnek venném fordított esetben.

Ameddig csak az ismerkedési szakasz van, simán becsúszik valami, ami az egyik félnek nem fér bele. De ettõl még ez a tulajdonság nem feltétlen negatív, egyszerûen csak kifulladt a dolog, vagy öszeegyeztethetetlen ellentétekre derült fény.

De pl nem fogok valakit azzal frusztrálni, hogy jujj kiderült hogy macskád van, én meg allergiás vagyok, és ezt meg is írom. Minek? A macskát nem fogja kidobni miattam, én meg nem leszek hirtelen meggyógyítva.

Ha már egy elkötelezett viszony van, az persze más.

2023. okt. 26. 00:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Írd meg, de ne küldd el neki.

Megkönnyebbülsz, de nem adod a tudtára mennyire rosszul esett. Ne add meg neki az örömöt, hogy még gondolsz rá. És a lehetőséget se ezzel, hogy ég egy nap visszakönyörögje magát.

2023. okt. 26. 04:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Írd ki magadból Szerintem is de én sem küldeném el neki.
2023. okt. 26. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarsz, akkor maximum tárgyilagosan írj, hogy te az ismerkedéseket szereted lezárni, így mivel x ideig nem írt, elköszönsz, és további sok sikert kívánsz. Majd tiltás, viszlát. De ja, ilyen "de megkedveltelek" és "ezzel úgy megbántottál" jellegű dolgot semmiképp se. Kissé manipulatív, és egyben megalázó is számodra. Annyit nem ér, hidd el.
2023. okt. 26. 10:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne írj neki semmit, ne alázkodj meg!

44N

2023. okt. 26. 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!