Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ciki 2023-ban panellak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ciki 2023-ban panellakásba felhívni valakit filmezni?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy egy lánnyal, volt pár randink és megkérdeztem, hogy ha már kedveli a sorozatokat, akkor együtt elkezdhetnénk nézni valamit és feljöhetne hozzám. Amúgy tényleg a filmezésnél a szó szerint filmezésre gondoltam.

Mondtam neki, hogy van egy nappalim, meg központi helyen lakok a 11. kerületben Kelenföldön.

Erre megkérdezte, hogy "ugye nem panel? XD"

Azt hittem csak viccel, aztán mondta, hogy ne haragudjak de a panellakás nála szinvonalon aluli.

ELőször azt hittem ez valami nagyon elvont szarkasztikus humor, de azóta nem írt vissza, mióta írtam, hogy abban lakok.

2023. okt. 23. 20:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
6%
Maga a panellakás ciki, de ez nem a te bűnöd, hanem Kádár Jánosé. Akkor a '70-es évek elején lehet jónak számított, meg korszerű volt, de manapság élhetetlen a panel. Oké, hogy "occsó" meg picike a rezsi, de cserébe áthallatszik a szomszédnak még a fingása is, meg az az egész lelketlen műanyag stílus...
2023. okt. 23. 20:58
 12/25 A kérdező kommentje:

Kelenföldön 55 millió most a legolcsóbb panel :d

Gondolkoztam, hogy elköltözök albérletbe, akkor mondták anyáék hogy inkább vegyünk lakást, aztán ezt látva, hogy ennyi így mégsem költözök sehova.

2023. okt. 23. 21:01
 13/25 anonim ***** válasza:
61%
2023-ban minden is ciki.
2023. okt. 23. 21:05
 14/25 anonim ***** válasza:
36%

Azt, hitte hogy dugni akarsz úgy, hogy anyuci bármikor betoppanhat.

Te is a mama hoteles kategória vagy sajnos, sok csaj szemében ő, is ilyen volt, nem kár érte.

Én elhiszem, hogy a kérdező nem dugni akart amúgy.

Jó tanács azoknak a fiataloknak akikre a következő feltétel igaz:

-Mind a ketten otthon laktok még.

Akkor a csajhoz próbálj menni és ha ő is benne van az együtt alvásban akkor két fiatal aki már n+1 randin túl van biztosan kefélni fognak.

Én otthon lakom még nem panel hanem kertes ház, de mivel a szülők éjjel nappal itthon vannak én nem hívok magamhoz csajt aludni, hanem van egy üresen álló felújított kádár kocka akkor oda megyünk, csak ketten és ha úgy alakul akkor ott kefélünk.

Érthető, hogy a lányok nem akarnak csendben lenni mikor éppen kefélnek.

2023. okt. 23. 21:19
 15/25 anonim ***** válasza:
74%

Becslésem szerint az emberek 0, 1%-ánál biztos nem zavar többet a panellakás.

Egyrészt azért, mert az emberek jelentős része panelban (vagy azzal egyenértékű társasházban) lakik, egy másik jelentős része meg a panelnél sokkal szarabb putriban él. Ja és persze vannak azok a kertes házban lakók, akik maguk is éltek panelban vagy csak simán nem teljesen agyhalottak.

És akkor nyilván van egy nagyon szűk elit, ami annyira elszakadt a magyar valóságtól, hogy a panelt valami nyomorúságos átoknak találja. De most komolyan... Mégis hányan lehetnek? Illetve majd pont ők fognak veled leállni. Hogyne...

2023. okt. 23. 21:48
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
A panel nem ciki, és 21 évesen még otthon lakni is tök oké. Majd találsz normális lányt. :)
2023. okt. 23. 21:51
 17/25 anonim ***** válasza:
92%

"de a panellakás nála szinvonalon aluli."

Vagy kamu, vagy ne gazdag család lányaival ismerkedj.

2023. okt. 23. 22:08
 18/25 anonim ***** válasza:
90%
Bizonyos körökben ciki, normális nőknél nem. Épp egy hülye nagyigényű p...ra hajtasz, ennyi történt.
2023. okt. 23. 22:59
 19/25 anonim ***** válasza:
82%

Átmenni szexelni (bocs, filmezni) nem ciki, ha tiszta, tök mindegy, meg olyan felújított panellakások vannak, amik az én lakásomnál is ezerszer jobban néznek ki, de még ha valami retróbbról is van szó, akkor se gáz, vannak panelban élő barátaim és még nem lett semmi bajom a náluk töltött időktől :D

21 évesen még az is természetes, hogy szülőkkel laksz.

2023. okt. 23. 23:31
 20/25 anonim ***** válasza:
11%
Igen. A nők elvárásai egyre irreálisabbak.
2023. okt. 24. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!