Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyenek az Amerikai USA...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek az Amerikai USA pasik egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi.

Tudom hogy Mem lehet általánosítani, arra vagyok kiváncsi a te Amerikai párod milyen?

Épp interneten ismerkedem egy Amerikai pasival.

2023. okt. 20. 16:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#9 Nem nő :) ;)
2023. okt. 20. 20:20
 12/13 A kérdező kommentje:

#11 Ja ok, bocs, csak nagyon ismerős a szava járásod, azért gondoltam hogy a volt párom írt ide.

D

2023. okt. 20. 20:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Hogy kapcsolatra milyenek nem tudom. De elég sok amerikai (USA Amerika:D) barátom van akik pont pasik (egyetem alatt voltam kint USA-ban meg más külföldi szemeszterről is az egyik legjobb barátom egy amerikai srác).

Nekem az a személyes véleményem, hogy amúgy objektíve elég jól néznek ki. Nekem bejön általában véve a stílusuk, adnak magukra. Az én barátaim kedvesek, lazák, nyitottak, érdeklődőek. Van bennük egy olyan könnyedség ami egy Európaiban sincs meg (pedig jópár országból vannak ismerősök, barátok még az Erasmus miatt). Én bírom őket. De nyilván egy 350 millió fős országra nem fogok következtetéseket levonni pláne nem kapcsolatra, mert nekem "csak" barátaim vannak onnan, nem pasim.

2023. okt. 20. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!