Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 32 éves férfinek sok ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 éves férfinek sok ez a bodycount?

Figyelt kérdés
Kb 90 nővel feküdt le, pontos számot nem tud mondani, de 100-hoz közeli. Nagyon jól kinéző férfiról van szó, magas, izmos, jóképű, ráadásul a személyisége is nagyon meggyőző. Párkapcsolatban viszont nagyon kevés nővel volt, 5 alatt.
2023. okt. 19. 22:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%
Igazi himrbanc. Gomba, hpv és egyéb tenyeszet.
2023. okt. 20. 06:06
 12/28 anonim ***** válasza:
17%

Ilyen faszingert én is ismerek, 1 osztályba jártunk, a mai napig szinte csak női ismerősei vannak facen, kitesz egy fotót magáról, vagy 500 like, szívecske, anyámkínja jön rá.

Miért, mit csináljon a csávó, ilyen lusta, mai tehenekkel nem áll össze fixen, a nők zöme ilyen, inkább baxkurálja mindet.

Ezt érdemlik kb.

2023. okt. 20. 07:19
 13/28 anonim ***** válasza:
28%
Minden nőnek az a vonzó, ha a férfi minél több nőt dugott meg előtte. Nincs olyan, hogy túl sok.
2023. okt. 20. 08:19
 14/28 anonim ***** válasza:
48%
Egészségére. De mi a kérdés? Hogy ez sok-e? És ha valakinek az, akkor mi van? Rinyálsz egyet?
2023. okt. 20. 08:47
 15/28 anonim ***** válasza:
62%

Majd én megmondom, hogy szerintem sok-e, vagy épp vonzó. Attól, hogy nő vagyok, nem fog más nyilatkozni helyettem (meg úgy egyáltalán, kompletten a nők helyett), full röhejes.

Szerintem ennyi partner taszító és kész.

A JÓ szexről pedig nagyon esélyes, hogy nem tud semmit.

2023. okt. 20. 09:04
 16/28 anonim ***** válasza:
74%

Engem nem érdekelne, ha nem büszkélkedik vele, egyszerűen csak egy adat neki. Az más kérdés, ha erre veri a mellét. Ott se a számadat zavarna, hanem a hozzá tarsuló viselkedés, háttér.

90 nő meg van nem egész 2 év alatt akkor is, ha csak minden hétvégén 1 nővel van. Szerintem a valóságban sok férfinek van hasonló számú kalandja, csak, egyrészt a többség nem számolja, másrészt nem híreszteli.

Mondom ezt úgy, hogy nő vagyok és összesen egy szexuális partnerem volt eddig.

2023. okt. 20. 09:06
 17/28 anonim ***** válasza:
54%
Soknak sok. De alapvetően, ha normális, van igénye hagyományos, monogám kapcsolatra, akkor nem vetném el élből. Igazából ennyi pár év kalandozás alatt össze tud jönni, pl egyetemi bulis évek alatt. Sokkal jobban érdekelne a jelenlegi hozzáállása a kapcsolatokhoz, szexhez, hűséghez, mint a múltja.
2023. okt. 20. 09:06
 18/28 anonim ***** válasza:
83%

Nekem ez baromi sok és a legcsekélyebb mértékig sem vonzó, ha egy pasi minél több nőt dugott meg, sőt! Épp ellenkezőleg, rettentő taszító.

Hímringyóval nem kezdenék soha.

2023. okt. 20. 10:01
 19/28 anonim ***** válasza:
81%
Óriási sok, arra utal, hogy képtelen mélyebb érzéseket táplálni más iránt, vagy képtelen elkötelezettségre, hűségre akár. 100 bodycount felé tartani azt is jelentheti hogy traumái vannak, lehet az rossz családi minta, vagy csalódás a múltban úgyhogy párkapcsolatra nem alkalmas egyáltalán.
2023. okt. 20. 10:11
 20/28 anonim ***** válasza:
Férfiak pont ezzel szeretnek flexelni
2023. okt. 20. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!