Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen egy 41 évessel?
Figyelt kérdés
Sosem volt még ennyivel idősebb barátom, de nem is tűnik ennyinek.
Szimpatikus nagyon és külsőre is bejön.
Neki sincs gyereke. Ti mit gondoltok erről?
2023. okt. 19. 18:02
1/10 anonim válasza:
Ez a te döntésed, amúgy nem egyedi, ha jól megértitek egymást, tisztel, akkor miért ne?
2023. okt. 19. 18:06
2/10 anonim válasza:
Vele akarsz gyereket? Gondold meg azt is, hogy vagy azonnal lebabázol vagy ő nem nagy bizonyossággal lesz ott apának a gyermek teljes felnevelése alatt mert 20 évvel idősebb és még 10 évvel hamarabb is halnak a férfiak tehát akár 30 éved is lehetb a halála után. Tudom ezek nagyon nem romantikus szempontok de a mai nehéz világban egy nőnek szerintem mindent figyelembe kell venni családalapításnál.
Ha viszont nem akartok gyereket vagy nem érdekel a magányos öregkor azt mondom hajrá, semmi ne számítson ha vagy olyan szerencsés, hogy találsz valakit akit szeretsz és ő viszont szeret.
2023. okt. 19. 18:23
3/10 anonim válasza:
jó kapcsolat lehet belőle ha ő is szeret.
2023. okt. 19. 18:23
4/10 anonim válasza:
Hasonló korkülönbség volt én és az ex párom között
2023. okt. 19. 18:26
5/10 anonim válasza:
Rövid távon tök jó, meg minden, hosszútávon viszont nevetséges.
2023. okt. 19. 18:30
6/10 anonim válasza:
Van ilyen 41 éves férfi kollégám, aki kizárólag 25-29 éves gyermektelen nőt tudna maga mellé elképzelni párnak, de sose akar gyermeket. Mi bent róla ezt nevetségesnek tartjuk.
De ha te benne látod az igazit, akkor hajrá. Ne érdekeljen mások véleménye, csak a saját érzéseid.
2023. okt. 19. 18:34
7/10 anonim válasza:
NE!
25 éves, ha ezt itt kell megkérdezni, akkor nem vagy felnőtt.
2023. okt. 19. 18:35
8/10 A kérdező kommentje:
Igazából még ismerkedünk. Azért itt kérdezem, mert nem akarom addig a barátaimnak, családomnak elmondani, amíg nem biztos, hogy lesz belőle valami.
Köszönöm a válaszokat!
2023. okt. 19. 19:46
9/10 anonim válasza:
Necces. Rövidtávon persze, miért ne, ha jól kijöttök, de hosszútávon... Te még most kezded a karriered, esetleg tanulsz is, élni akarsz, szórakozni, utazni, programokra járni (nem feltétlenül úgy értve, hogy minden hétvégén rommá buliznád magad, de összeségében még a munka/karrier mellett szeretnél kikapcsolódni), ő valószínűleg kezd már lehiggadni. Sokféle verzió létezik persze, de mondjuk ő már akarna gyereket, mert később necces lehet (férfiak spermájának minősége is meredeken romlik 35 éves kor felett, ott sem mindig megy csettintésre a teherbeesés), te még nem. Vagy ő nem akar egyáltalán, azért nincs neki még, azt gondolod ez neked is oké, de öt év múlva rájössz, hogy te mégis szeretnél, de neki nem változik meg a véleménye. 5 év múlva megun téged és újabb 25 évesre vált. És még sorolhatnám. Nem törvényszerű, vannak kivételek (ismeretségi körömben is van több, akik későn, 40-hez közeledve alapítottak családot egy náluk 10+ évvel fiatalabb lánnyal), de inkább a problémák jellemzőek hosszú távon.
2023. okt. 19. 21:18
10/10 anonim válasza:
Én randiztam hozzád hasonlóan egy ennyi idős férfival 24 évesen. A csillagokat lehozta nekem egészen addig, amig meg nem tudta, hogy nem fogok vele egyhamar lefeküdni. Na , onnantól felszívodott egyik pillanatrol a masikra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!