Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gaz lenne ujra rairni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz lenne ujra rairni?

Figyelt kérdés
Matcheltunk tinderen. O epp akkor koltozott a varosomba es allandoan bulizott. A lenyeg hogy beszeltuk hogy fussunk ossze, de aztan bealudt es csak kesobb irt :D ez volt par napja, de en meg mindig szivesen talalkoznek vele. Amugy semmi komolyat nem akarok tole, csak kivancsi vagyok ra, szerintetek rairhatok vmikor h van e kedve talalkozni?
2023. okt. 19. 08:13
 1/9 A kérdező kommentje:
En vagyok a lany amugy
2023. okt. 19. 08:16
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem igen.

De ha ő tud helyesen írni, akkor problémáid lehetnek. Úgyhogy figyelj oda, hogy mit írsz!

2023. okt. 19. 08:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan.
2023. okt. 19. 08:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha miatta maradt el a randi, akkor szerintem úgy lett volna normális, hogy ő ír egy másik dátumot. Mivel ez nem történt meg, valószínűleg nem igazán szeretne találkozni. Persze ettől még megpróbálhatod, de nekem ez már inkább úgy jön le, hogy kettőtök közül csak te szeretnéd ezt a találkozót.
2023. okt. 19. 08:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja, de kozben az elejen o ajanlotta fel az egeszet. Meg tudom hogy mostanaban sok mindent csinalt.
2023. okt. 19. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ráírni ráírhatsz..

De ha nagyon érdekelted volna ő is feldobta volna a lehetöséget találkozásra..

2023. okt. 19. 09:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Nyilvan ezt en is tudom :D
2023. okt. 19. 09:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem rosszindulatból írtam, csak azért hogy mérlegeld te is, mennyire érné meg neked.

Lehet elmenne veled randizni így, de én mégse érezném ezt az igazinak nőként..

De gáznak nem gáz, szóval a te döntésed legyen a többi már. :)

2023. okt. 19. 10:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, én adom fel túl hamar, de ha valaki nem tud eljönni bármi miatt a találkozóra, akkor alapnak tartom, hogy (amennyiben akarja) magától ajánljon fel egy másik időpontot. Ha ez nem történik meg, számomra azt üzeni, hogy részéről nem fontos a találkozó, ez pedig az én kedvemet is teljesen elveszi.
2023. okt. 19. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!