Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hallottam olyan hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottam olyan hogy valaki elhívta egyszer a fogorvosát randira. Vélemények?

Figyelt kérdés

Megtetszett neki a doktornő aztán állítólag megpróbálta. :DD

Hát nem tudom, szerintem alapjában is fura, de ha hozzávesszük pluszban még azt is hogy pár perccel előtte még a számban turkált akkor még furább.

Ti mit gondoltok róla?

2023. okt. 18. 20:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%
Ennél már csak az furcsább, amikor a nőci a nőgyógyászával vagy egy férfi az urulógusnővel jön össze. "Emlékszel, mikor találkoztunk? Prosztatagyulladás gyanújával mentem be hozzád, te pedig percekig turkáltál az ánuszomban, mekkorát élveztem tőle, már akkor tudtam, hogy te vagy nekem az igazi"
2023. okt. 19. 07:23
 12/12 anonim ***** válasza:
#1 vagyok rendszeresen járok fogdokihoz nem rohadtak.
2023. okt. 19. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!