Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még ráírnom? Ha igen, akkor hol?
Tinderen matcheltem egy lánnyal 3 hónapja, de a távolság miatt nem próbálkoztam, viszont már elsőre is nagyon az esetem volt :) Most úgy alakult, hogy számomra beleférne az utazás, így szeretnék neki írni és viszonylag rövid időn belül egy személyes találkozót összehozni.
Szerintetek tinderen érdemes ráírnom? Bemutatkozásban leírta az igazi nevét is, így akár facen is meg tudnám tenni, de nem tudom így ,,ismeretlenül" az mennyire lenne gáz.
Előre is köszi a segítséget!
20/F
"Most úgy alakult, hogy számomra beleférne az utazás, így szeretnék neki írni és viszonylag rövid időn belül egy személyes találkozót összehozni."
Mármint milyen utazás fér bele? Mert, ha mondjuk jobban megismernétek egymást, akkor mindig utaznál? Mekkora táv ez amúgy?
40 kilométerről van szó, ami a nyári életvitelembe nem fért volna bele.
Annyit hozzátennék, hogy vele még nem beszéltem, csak a tinderes profiljában, a bemutatkozó szövegben szerepel a neve. Akkor nem lenne gáz ráírni facen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!