Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes ráírnom vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ráírnom vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Elkezdtem egy sráccal beszélni társkeresőn, mindig beszéltünk, napokon át.

Este mondta hogy majd ma ír, gondoltam biztos dolga van aztán majd ír, de nem írt.

Ritkán feljön, de nem írt.

Nem akar már vagy csak elfoglalt lehet?

Érdemes lehet ráírnom vagy inkább hagyjam?

2022. nov. 5. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Írj rá, nem veszíthetsz semmit :)
2022. nov. 5. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is próbáld meg. Lehet arra kiváncsi te keresnéd-e.
2022. nov. 5. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Talàlt màst, szerinted nem írna ha kellenél?
2022. nov. 5. 21:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Eddig mindig írt, szóval nem tudom hogy most mi a helyzet.

Mert már a talit beszéltük.

Persze ez nem jelent semmit, viszont jobb ha tudom hogy most mit várjak.

2022. nov. 5. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Igen, egy próbát mindenképp megér. Írj neki, aztán ha nem válaszol, akkor hagyd. De ha eddig mindig írt és sokat beszéltetek, akkor van is esély, hogy nem hal el most és érdemes esélyt adni és most neked kezdeményezni.
2022. nov. 5. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
Inkább hagyd. Vigyázz a méltóságodra szerintem. Egyrészt a 3-asnak igaza van. Másrészt ez tipikus a társkeresőző férfiaknál - csak nincs olyan nagy dobra verve, mint a nők "bűnei" -, hogy nem mernek? akarnak? találkozni, és így oldják meg, hogy az egyeztetés során valamikor eltűnnek. És ez még a jobbik eset, legalább nem az van, hogy megbeszéltétek az időpontot és a helyet, készültél egy csomót, odamész, aztán sehol senki...
2022. nov. 5. 21:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Semmi ilyenről nem volt szó.

Nem kell túl gondolni.

2022. nov. 5. 21:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy 100%-ra felpontozták azt a választ ami túl lett gondolva.

Írtam neki és válaszolt és elmondta miért nem írt, így tovább folytatjuk a beszélgetést.

Köszönöm a segítő válaszokat!

2022. nov. 6. 01:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Oké, most megbeszéltétek, de azért ha nem lesz veled szemben érdeklődő, azért légy óvatos...
2022. nov. 6. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!