Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fizetős minden jónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fizetős minden jónak mondott társkereső?

Figyelt kérdés

pl. a randivonal, elit-date, párom.hu-> csak azt látom hogy kedvelnek az emberek/érdelődnének utánam de még csak a képüket sem látom rendesen, nemhogy még vissza is írjak nekik. És nem tartom valami olcsónak a prémiumot, főleg hogy csak egy hónapra nem is tudok fizetni (hogy utána lemondjam)

(20L)

2023. okt. 8. 13:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9. a pénz miatt mindenkét fél motivált? engem a pénz egyáltalán nem motivál és akkor már legalább a profilképét látnám a másiknak, hogy lássam van-e értelme fizetnek pl a chatért.
2023. okt. 8. 17:42
 12/15 anonim ***** válasza:
10-es. Havi 2-3 ezer Ft akkora kiadás, hogy szerinted akinek ennyije van már "pénzes"?
2023. okt. 8. 19:25
 13/15 A kérdező kommentje:
12es, sajnos többet kérnek, mert mint láttam nem tudod csak egy hónapra kifizetni a 3ezret hanem a 10 et kérik el fél évért.. pl
2023. okt. 8. 19:30
 14/15 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Aki lepontozott, fejtse már ki légyszi! Soha életemben nem fizettem 10 Ft-ot se a Tinderért...
2023. okt. 8. 20:18
 15/15 anonim ***** válasza:
1 hónap alatt max akkor találsz valakit ha totál kétségbeesett vagy. Érdemes azt a fél évet kihasználni... 10 ezer Ft 3db gyros tál ára. Annyit csak megér? Plusz amiért fizetsz, ott legalább a pénz miatt jó eséjjel azzal találkozol majd aki tényleg okkal van ott.
2023. okt. 8. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!