Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fizetős minden jónak mondott társkereső?
Figyelt kérdés
pl. a randivonal, elit-date, párom.hu-> csak azt látom hogy kedvelnek az emberek/érdelődnének utánam de még csak a képüket sem látom rendesen, nemhogy még vissza is írjak nekik. És nem tartom valami olcsónak a prémiumot, főleg hogy csak egy hónapra nem is tudok fizetni (hogy utána lemondjam)
(20L)
2023. okt. 8. 13:12
1/15 anonim válasza:
Mert semmi sincs ingyen lassan, azért.
2/15 anonim válasza:
Ezt nevezik átverős oldalnak. Egy rokonom anno beszopta, valami 70 ezret gomboltak le róla.
Én egy fillért nem adnék ilyen szolgáltatásért.
3/15 anonim válasza:
Mert le tudja húzni a hülyéket. Mert őszintén, normális ember miért ismerkedne neten?
4/15 anonim válasza:
Hogy kiszűrje a komolytalan, csóró kreténeket.
5/15 A kérdező kommentje:
3. mert máshol már nem lehet? sokszor jártam az országot és kipróbáltam sok mindent, de sehol sem volt szerencsém még csak komolyabb barátságot kötni sem, én sem voltam oda a netes ismerkedésért, de jelenleg nincs más ötletem
2023. okt. 8. 13:35
6/15 anonim válasza:
azért mert ezek nem jótékonysági intézmények, hanem üzleti vállalkozások, céljuk a profit termelése.
7/15 anonim válasza:
Töltsd le a Tindert! Az ingyen van
8/15 anonim válasza:
Mert egy weboldal nem magától nő, és nem magától létezik. Reklámbevétel lehet nem fedezi a költségeket és akkor még az lenne a baj, hogy azokkal van elárasztva.
9/15 anonim válasza:
Azert, mert a penz kiszuri azokat, akik a tarskereso oldalakon a legkretenebbul viselkednek. Meglepo modon a noknek eri meg jobban, mert ez jelentosen noveli a sikeret annak, hogy ertelmes, nem zaklato ferfit talaljanak. Ugye egy ilyen oldalon, ha nem tudnak ertelmes modon reagalni, villamgyorsan torlik oket, hiaba fizettek. A legjobb eloszuro, en is egy ilyen oldalon talaltam meg a felesegem. A masik, hogy a penz miatt mindket fel motivalt az ismerkedesre, hiszen fizet azert, hogy ott legyen, kobor kalandoroknak, meg nem tudom mit is akarok az elettol, nagyon nem eri meg.
10/15 anonim válasza:
9.
Meg hát csak a pénzesek maradnak, minden nő olyat szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!