Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fizetős minden jónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fizetős minden jónak mondott társkereső?

Figyelt kérdés

pl. a randivonal, elit-date, párom.hu-> csak azt látom hogy kedvelnek az emberek/érdelődnének utánam de még csak a képüket sem látom rendesen, nemhogy még vissza is írjak nekik. És nem tartom valami olcsónak a prémiumot, főleg hogy csak egy hónapra nem is tudok fizetni (hogy utána lemondjam)

(20L)

2023. okt. 8. 13:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert semmi sincs ingyen lassan, azért.
2023. okt. 8. 13:16
 2/15 anonim ***** válasza:
35%

Ezt nevezik átverős oldalnak. Egy rokonom anno beszopta, valami 70 ezret gomboltak le róla.

Én egy fillért nem adnék ilyen szolgáltatásért.

2023. okt. 8. 13:16
 3/15 anonim ***** válasza:
40%
Mert le tudja húzni a hülyéket. Mert őszintén, normális ember miért ismerkedne neten?
2023. okt. 8. 13:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kiszűrje a komolytalan, csóró kreténeket.
2023. okt. 8. 13:23
 5/15 A kérdező kommentje:
3. mert máshol már nem lehet? sokszor jártam az országot és kipróbáltam sok mindent, de sehol sem volt szerencsém még csak komolyabb barátságot kötni sem, én sem voltam oda a netes ismerkedésért, de jelenleg nincs más ötletem
2023. okt. 8. 13:35
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
azért mert ezek nem jótékonysági intézmények, hanem üzleti vállalkozások, céljuk a profit termelése.
2023. okt. 8. 13:36
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Töltsd le a Tindert! Az ingyen van
2023. okt. 8. 13:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy weboldal nem magától nő, és nem magától létezik. Reklámbevétel lehet nem fedezi a költségeket és akkor még az lenne a baj, hogy azokkal van elárasztva.
2023. okt. 8. 14:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Azert, mert a penz kiszuri azokat, akik a tarskereso oldalakon a legkretenebbul viselkednek. Meglepo modon a noknek eri meg jobban, mert ez jelentosen noveli a sikeret annak, hogy ertelmes, nem zaklato ferfit talaljanak. Ugye egy ilyen oldalon, ha nem tudnak ertelmes modon reagalni, villamgyorsan torlik oket, hiaba fizettek. A legjobb eloszuro, en is egy ilyen oldalon talaltam meg a felesegem. A masik, hogy a penz miatt mindket fel motivalt az ismerkedesre, hiszen fizet azert, hogy ott legyen, kobor kalandoroknak, meg nem tudom mit is akarok az elettol, nagyon nem eri meg.
2023. okt. 8. 14:59
 10/15 anonim ***** válasza:
18%

9.

Meg hát csak a pénzesek maradnak, minden nő olyat szeretne.

2023. okt. 8. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!