Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Nálatok mik számítana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Nálatok mik számítanak külsőleg, az első randin? Lentebb.

Figyelt kérdés

Szóval, ha az első randin vagytok, és a pasi pl elővesz egy nyomógombos telefont, és nem márkás ruha van rajta, hanem pl egy fekete piaci póló, akkor már előre leírjátok?

Kérem csak őszinte válaszokat kérnék.

2023. okt. 7. 11:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon meglepődnék, mivel már a 60 feletti családtagjaim is okostelefont használnak.
2023. okt. 7. 13:01
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Ha szarul néz ki, akkor leírom, de egy sima egyszerű fekete pólóról, ami újszerű, tényleg fekete, passzol a méret, stb, meg nem mondanám, hogy piacról van vagy a H&M-ből.

A nyomógombos telefonról elsőre nem gondolnék semmit, mert lehet akár céges is, de ja, ha te vagy a száz oldalas kérdező, akkor ugyanaz a véleményem, mint akkor volt.

2023. okt. 7. 14:20
 13/19 anonim ***** válasza:
57%

Nekem elsősorban az számít első körben tiszta-e az ember.

Ha láttam már élőben máskor és koszos, és nem azért, mert kőműves vagy autószelő vagy földmunkás és munkából adódóan piszkos és hazamenet láttam. Az nem zavar. Az még kicsit számomra szexy is.

Magánéletben a haja ne kegyen zsíros, ne legyen hosszú a körme, ne legyen koszos a cipője. Legyenek fogai azok legyenek épek és egészségesek. Ne legyen büdi a szája, jó illatú , tiszta legyen a ruhája. Ha ez rendben van a jelleme érdekel következőleg. Ha az is rendben van, és különlegesnek tartanám valamiért, de később lennének már érzelmeim felé, de zavarna az öltözködése, akkor megajándékoznám olyan ruhákkal amik nekem tetszenek. A telefon nem zavar. Van olyan ismerősöm aki azért használ olyat, mert sokmindent nem tudnak lekövetni rajta, mint az okostelefonokon. Rendezett anyagi hátterem van, nem zavar, ha szegény.

Ha eléggé szeretném rávezetném, hogy keressen jobban.

2023. okt. 7. 15:34
 14/19 anonim ***** válasza:
13%
Nem zavar, hogy szegény, de rávezetnéd, hogy keressen jobban? :D
2023. okt. 7. 15:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ugy ertette 13-as, h nem kizaro ok ismerkedesnel, h szegeny az illeto. S inkabb motivaciokent ertelmezheto a ravezetes. Peldaul, h tanuljon, szerezzen jobb munkat, stb.

Gondolom...🤷🏼‍♀️

2023. okt. 7. 15:56
 16/19 anonim ***** válasza:
13%

De ha nem zavarja, miért kell másra motiválni a másikat?

Lehet, hogy tanár és fontosabb számára a hivatástudat, mint a pénz.

2023. okt. 7. 16:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Jogos, passz. Majd az eredeti valaszolo megirja, ha meg olvassa.
2023. okt. 7. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

16-os, 14-es, ha szeretsz valakit segítesz neki. Nem nézed el, hogy egyik napról a másikra éljen, alábecsülje magát és szenvedjen.

Mert lehet, hogy nem is tudja magáról, hogy többre képes, mert eleve önértékelési problémái vannak.

Ezért van akit rá kell vezetni mit érhet el.

Egy tanár pluszban magánórákkal pl jól keres. Mellesleg nem láttam még tanárt rossz ruhákban.

15-ös igen, jól látod a helyzetet.

2023. okt. 8. 07:23
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Annyira elfogadod, hogy azért keressen többet. :D Jópofa.

Ő meg lehet, hogy rávezet, hogy te meg keress kevesebbet. :D

2023. okt. 8. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!