Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem úgy a beszélgetést a lánnyal, hogy ne csak barátság legyen belőle?
Figyelt kérdés
Eddig akár hányszor randiztam valakivel, mindig az lett a vége, hogy friend zone-ba kerültem. Én rontom el? Vagy van vonzalom vagy nincs vagy nekem kell tenni érte? Olyan jókat szoktunk beszélgetni és a végén mindig csak az lesz belőle, hogy csak maradjunk barátok a csaj részéről.2023. okt. 4. 05:48
1/15 anonim válasza:
Meg se hivod randin semmire fogadjunk
2/15 A kérdező kommentje:
meghívtam :D
2023. okt. 4. 06:12
3/15 anonim válasza:
Akkor lehet a csaj nem akar többet??? Kérdezd meg istenem... szerintem ő is érzékeli ,hogy te többet akarsz.
4/15 anonim válasza:
Legyen egyértelmű, hogy ez randi. Tehát ne úgy hívd el moziba, hogy van egy film amit megnéznél de nincs kedved egyedül menni, hanem hogy van-e kedve randizni veled. Ha nem, akkor hagyhatjátok egymást.
5/15 anonim válasza:
Viselkedj ferfi modra. A randi legyen kimondva, amikor meghivod. Innen indul minden. A randi meg nem arrol szol, hogy jol erezzetek magatokat, mert azt haverkodasnak hivjak es friendzone lesz belole. Ehelyett igyekezz megismerni ot, mikozben kidomboritod azokat a ferfias tulajdonsagokat, mint magabiztossag, megbizhatosag, stb. A randi kozben pedig az erintesek azok, amik kozvetitik azt, hogy tobbet is szeretnel. Ne ess sose tulzasba, es add onmagad.
6/15 A kérdező kommentje:
Már megvolt az elso randevu, es olelessel bucsuztunk, csak a tovabbiakban szeretnem jelezni. Vagy minden baratsaggal kezdodik es komolyabb lesz?
2023. okt. 4. 09:03
7/15 anonim válasza:
A lány a legjobb barátnőivel is jól elbeszélget. Ha nincs flört, szerelmi játék, apró testi érintések, akkor ez marad egy szellemi kapcsolat és az összes többi randin is jól eldiskuráltok majd.
8/15 A kérdező kommentje:
Pontosan ettől rettegek hogy csak baráti csevej marad és érdekes vagyok neki. Hogyan tudnám szexualizálni meg jelezni hogy többet kéne? Vagy figyeljem a jeleket ő is akarja e?
2023. okt. 4. 10:12
9/15 anonim válasza:
Alapban az van, hogy minden ujabb randi egy megerosites mindket felnek, hogy megvan az erdeklodes. Tehat ha jon a kov randira, az azt jelenti, hogy jo uton jarsz. Viselkedj ferfikent, szervezd a randikat valtozatosra, hogy minel tobb szituacioban lathassatok egymast, mikozben ismerkedtek.
10/15 anonim válasza:
Érezze hogy udvarolsz, pl menj el hozzá, vidd el, vidd haza… többször/mindig.. legyél vele lovagias, így érzi hogy többet akarsz barátságnál, írj rá random, kérdezz, keresd pl… én ezt a pasitípust sose tudtam fél várról venni, ha normális értékelni fogja a fáradozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!