Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Romantikus éttermet tu dtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus éttermet tu dtok ajánlani Budapesten?

Figyelt kérdés
Évfordulónk lesz. Leginkább olasz vagy japán konyhában gondolkozunk. Olyan közepes árkategóriában. Nem all you can eat.
2023. okt. 2. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Ki fizet?
2023. okt. 2. 20:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Jajj :D Felesben, ha már annyira fontos infó ez :D
2023. okt. 2. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Nyugati mellett Pasta Bazar nagyon hangulatos. II.ker Porcellino elvileg nagyon jó, de itt nem voltam lehet drága. Ha pizza is elég akkor Astoria Donna Mama.

11kerben van még La Piazza, egy hangulatos olaszos hely, de régebben voltam lehet megdrágult azota. Olyan kva draga már minden, nem is tudom mi a közepes.

Most ilyen basicabbeket h Bellozzo, Vapiano nem is mondok , bár az előzőnek vannak jo cuccai.

2023. okt. 2. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Gondoltam 😂😂😂😂
2023. okt. 2. 21:58
 5/7 Dorka900 ***** válasza:
100%

Nekünk ez az egyik kedvenc helyünk:

[link]

Pesti rakparton van, nagyon hangulatos maga az étterem is, a mosdó elvileg Európa egyik legszebbje, ezt nem tudom, de tényleg nagyon szép, bár reményeim szerint nem ott tölti az ember a legtöbb időt :D

Mindig nagyon finomakat ettünk-ittunk itt, nagyon kedves mindenki, a hölgyek a vacsora végén kapnak egy szál rózsát, illetve amikor még mi mentünk legutóbb, a vacsi végén ajándék szezonális gyümölcs is volt.

Az árak kicsit magasabbak azért nem mondom, de egyszer-egyszer belefér, én jó szívvel tudom ajánlani :)

2023. okt. 3. 07:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 3. és 5. :)
2023. okt. 3. 07:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A Dionysos valóban nagyon klassz, ha a görög is belefér.
2023. okt. 3. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!