Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudom, hogy nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy nyitott kapcsolatban vannak vagy megcsalni készül a párját?

Figyelt kérdés

Azt állítja, hogy nincs párja, egyedülálló, de megtaláltam a "volt csaja" oldalát, teli van közös képekkel és ismerősök is, találkoznak is, láttam kamu oldalról ahol megnéztem a csaj történetét. Elvileg 3 hónapja lett vége a dolognak, na most az alatt le tudta volna szedni a közös képeket. Ha nyitott kapcsolatban lennének akkor nem hazudná , hogy nincs párja nem? Elmondaná, hogy van párja aki mellett szeretne kalandokat. Vagy hogy működik ez azoknál akik nyitott kapcsolatban vannak?

Csak azért gondolom ezt, mert kb. 2 kattintással megtaláltam a csajt, tehát annyira nem fél h lebukik, de mégis tagadja a lányt.

2023. szept. 28. 11:39
1 2
 11/13 Laylah ***** válasza:
100%
Akkor az valszeg gyanútlan barátnő volt, jó eséllyel kimagyarázta a hapsi azzal, hogy valami irigy senki vagy, aki be akar neki kavarni a kapcsolatába bosszúból. Mindenesetre felejtős, bár pénzt mernék rá tenni, hogy a srác sem fog többet keresni, max. amíg megírja, hogy kopj le.
2023. szept. 29. 09:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen , én is így gondolom. Jól sejtettem akkor, hogy még mindig a barátnője. Tényleg elképesztő , hogy ezek az ember pofájába hazudnak úgy, hogy egyértelmű, hogy párja van. Ne is keressen, csak erre voltam kíváncsi.
2023. szept. 29. 10:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy időben rájöttél és megkímélted magad a fájdamomtól.

A csaja meg elég buta, homokba dugta a fejét hogy meg sem hallgatott. Mert most te nem jöttél össze, de ronggyá fogja csalni a pasas.

2023. okt. 7. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!