Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy nyitott kapcsolatban vannak vagy megcsalni készül a párját?
Azt állítja, hogy nincs párja, egyedülálló, de megtaláltam a "volt csaja" oldalát, teli van közös képekkel és ismerősök is, találkoznak is, láttam kamu oldalról ahol megnéztem a csaj történetét. Elvileg 3 hónapja lett vége a dolognak, na most az alatt le tudta volna szedni a közös képeket. Ha nyitott kapcsolatban lennének akkor nem hazudná , hogy nincs párja nem? Elmondaná, hogy van párja aki mellett szeretne kalandokat. Vagy hogy működik ez azoknál akik nyitott kapcsolatban vannak?
Csak azért gondolom ezt, mert kb. 2 kattintással megtaláltam a csajt, tehát annyira nem fél h lebukik, de mégis tagadja a lányt.
Ha nem fél attól hogy lebukik , akkor valószínűleg nincs mitől félnie...
Arra hogy fent vannak még a közös képeik abszolút nem alapoznék. Rá néznél az én facebookomra látnád hogy férjem és gyerekem van, régebbi képeim között meg ott van 3 közös kép az akkori pasimmal akivel már 9 éve nem vagyok együtt 🤣
#6 igen, ez még érthető, ha egy helyen dolgoztok és ez miatt kommunikáltok is. De itt akármennyire is próbálom azt gondolni , hogy nincsenek együtt valami sántít.
Mint írtam a fiúról kirakott közös szerelmes képeket az instagram oldalára örül , hogy magáénak tudhatja szöveggel. Tovább fokozom a csávó is rakott ki a lány szülinapjára Hercegnőként illetve.A találkozók ahogy láttam az instagram történetben meghittek, esti séták, hajókázás... ez szerintem kicsit más tészta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!