Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudom, hogy nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy nyitott kapcsolatban vannak vagy megcsalni készül a párját?

Figyelt kérdés

Azt állítja, hogy nincs párja, egyedülálló, de megtaláltam a "volt csaja" oldalát, teli van közös képekkel és ismerősök is, találkoznak is, láttam kamu oldalról ahol megnéztem a csaj történetét. Elvileg 3 hónapja lett vége a dolognak, na most az alatt le tudta volna szedni a közös képeket. Ha nyitott kapcsolatban lennének akkor nem hazudná , hogy nincs párja nem? Elmondaná, hogy van párja aki mellett szeretne kalandokat. Vagy hogy működik ez azoknál akik nyitott kapcsolatban vannak?

Csak azért gondolom ezt, mert kb. 2 kattintással megtaláltam a csajt, tehát annyira nem fél h lebukik, de mégis tagadja a lányt.

2023. szept. 28. 11:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert te bele mennél nyitott kapcsolatba? Akkor az nem randizás kérdező csak szexelés/barátság extrákkal és melletted lehet több szexpartnere. Szerintem teljesen mindegy, hogy csalna, vagy se. Ráadásul azt írod tartják a kapcsolatot. Téged az nem zavarna egyáltalán? Szerintem ezzel a pasival te nem sok jót várhatsz.
2023. szept. 28. 11:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok tőle semmit, csak ez érdekel, hogy vajon mi itt a helyzet. Valaki ilyen pofátlan, hogy letagad valamit ami egyértelmű.
2023. szept. 28. 11:51
 3/13 anonim ***** válasza:
28%

Ha nem fél attól hogy lebukik , akkor valószínűleg nincs mitől félnie...

Arra hogy fent vannak még a közös képeik abszolút nem alapoznék. Rá néznél az én facebookomra látnád hogy férjem és gyerekem van, régebbi képeim között meg ott van 3 közös kép az akkori pasimmal akivel már 9 éve nem vagyok együtt 🤣

2023. szept. 28. 12:47
 4/13 A kérdező kommentje:
#3 a képek még hagyján, de láttam a csaj közösségi oldalán, hogy találkozgatnak még mindig, születésnapjára is kiposztolt a csaj közös képeket a pasiról, hogy mennyire megbizható, édes és nagyon szereti... nekem ezek a mai kapcsolatok nagyon magasak🤣
2023. szept. 28. 13:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem boven eleg lenne, ha benyogne, hogy nyitott kapcsolatban van, hogy elkeruljem. Ez egy nemnormalis kategoria, hiaba nagy a hype korulotte. Az ilyenek keressenek mas nyitott kapcsolatoa idiotat maguknak. Megerdemlik.
2023. szept. 28. 13:10
 6/13 Laylah ***** válasza:
40%
Nálam is van kint közös kép exemmel, sőt, még a telefonomban is van, mert sajnálom az időt arra, hogy nekiálljak kattintgatni, annyira azért nem zavarnak. De hogy tovább fokozzam, majdhogynem minden nap chatelünk, havonta többször is találkozunk, mivel egy helyen dolgozunk. Jóban maradtunk, nincs bennünk harag, csak nem működött, ennyi, már egy éve véget ért a párkapcsolat.
2023. szept. 28. 13:27
 7/13 A kérdező kommentje:

#6 igen, ez még érthető, ha egy helyen dolgoztok és ez miatt kommunikáltok is. De itt akármennyire is próbálom azt gondolni , hogy nincsenek együtt valami sántít.

Mint írtam a fiúról kirakott közös szerelmes képeket az instagram oldalára örül , hogy magáénak tudhatja szöveggel. Tovább fokozom a csávó is rakott ki a lány szülinapjára Hercegnőként illetve.A találkozók ahogy láttam az instagram történetben meghittek, esti séták, hajókázás... ez szerintem kicsit más tészta

2023. szept. 28. 13:50
 8/13 A kérdező kommentje:
*az Ő Hercegnőjének nevezve őt
2023. szept. 28. 13:51
 9/13 Laylah ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb, ha a csajtól kérdezed meg. Nem mondom, hogy nem lehet belőle balhé, de az a biztos.
2023. szept. 28. 14:25
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 tegnap irtam is neki, letiltott minden platformon a csaj...
2023. szept. 29. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!