Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják társkeren azt pl hogy szivesen feküdne mellém és nyelvnyujto smyle?
Figyelt kérdés
Azok nem akarnak találkozni sem, direkt elriqsztanak hogy átmennek proli stílusba mert nem akar semmit hanem inkább oltogat csak? es kiröhög hogy mi bajom ezzel, csak kedveset irt.
Azért gúnyolódnak hogy húzzak már el, keressek mást?
#proli styl
2023. szept. 26. 12:38
1/7 anonim válasza:
Mert elegük van a felesleges körökből.
Habár én sosem mennék le ennyire mélyre, valahol meg tudom érteni.
A társkeresők futószalagra teszik az embereket és egy kattintás alatt kell döntened. Szerintem a társkeresők műfaja vastagon táplálja ezt az ismerkedési attitűdöt. Persze az, hogy ki mennyire asszisztál ehhez, már egyéni döntés.
Én többek között ezért is nem társkeresőzöm.
2/7 anonim válasza:
Eltévesztette a társadalmi réteget.
3/7 A kérdező kommentje:
De az ilyenek valojaban nem akarnak semmit csak beszólni esik nekik jól másoknak?
2023. szept. 26. 12:55
5/7 A kérdező kommentje:
De ebbol hogy lenne szex is? Egy talalkozoig se jutnak el igy.
Szerintem az ilyenek semmit nem akarnak.
2023. szept. 26. 14:00
7/7 anonim válasza:
3: Nem. Az ő köreikben ez a normális kommunikáció. Mondom, eltévesztette a társadalmi réteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!