Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Mit tesztek akkor, ha kicsi a meret ?
Figyelt kérdés
Szakitasz v inkabb csalas lesz ?2023. szept. 25. 12:09
1/15 anonim válasza:
Össze se jön veled. "Nem volt még a kémia!"
2/15 anonim válasza:
Nem is jövök össsze a pasival.
3/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudod kiszurni elore. 🙂
2023. szept. 25. 12:19
6/15 anonim válasza:
Azt szeretném megkérdezni hogy honnan lehet tudni hogy kicsi, ha még össze sem jöttél vele?
Vagyis ránézel első randin és már ránézésre megmondod hogy mekkora?
Vagy az illető már első nap bevallja hogy mekkora a mérete?
7/15 anonim válasza:
Mi ezen az érthetetlen. Előre nem látszik mekkora, én is tudom. Az első szexnél kiderül mekkora és milyen a teljesítménye. Ha nem megfelelő akkor nem kell folytatni az ismerkedést se. Csak akkor vagyok hajlandó összejönni valakivel ha a szex megfelelő.
8/15 anonim válasza:
Azt vágjátok, hogy szexshopban lehet venni toldást hozzá? Én múltkor szembesültem vele.
Amúgy, igyekeznék kikísérletezni, melyik póz a jó, mert, hacsak nem krotikusan kicsi, akkor lehet találni. Ha nagyon vékonyka, akkor hüvelytornával lehet feszesíteni a hüvelyen valamennyit, hogy jobban rá tudjon szorítani és máris meg van oldva.
A kérdés csak az, hogy a pasi ér-e ennyit. Ha igen, akkor mindenre van megoldás.
9/15 anonim válasza:
7! Ès ha mondjuk hónapok óta ismerkedsz vele? Akkor dobod mondjuk másfél centi miatt?
10/15 anonim válasza:
A mostani barátomnak nem csak kicsi de vékonyka is de jól tudja használni szóval maradt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!