Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha egy nővel tök jókat beszélgettem, jól éreztem, de valahogy nem tetszett annyira folytassam vele?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy pár hete találkoztam vele és mai napig beszélgetek vele és tök kedves meg minden, de valahogy úgy érzem nem olyan partner lenne akivel szívesen együtt lennék, akit bemutatnám a barátaimnak, családomnak, de tartok attól, hogy egy jó lehetőséget szúrok el. Panaszolta, hogy nem hívom el sehova és voltak utána randiajai, azt mondtam neki, hogy nem vagyok túl tapasztalt és úgy éreztem túl elfoglalt ezért nem hívtam el és megértő volt, de most is ezen vacilálok, hogy mi legyen. Volt tegnap randim valaki mással és bejött volna a csaj, de neki nem jöttem be vele simán taliznék még, akiről írok nem annyira. Barátság extrákkal benne lennék, mert mondta, hogy nyitott rá, de én úgy látom, hogy annyira azért mégsem.2023. szept. 23. 16:46
1/4 anonim válasza:
Ne áltasd. Ha nem jön be annyira és nem szívesen találkozol vele, akkor zárd le és ismerkedj másokkal. Majd lesz, akivel kölcsönös az érdeklődés, de nem lenne fair őt addig talonban tartani. Ebből úgysem lesz semmi, felesleges húzni.
2/4 anonim válasza:
Tisztázd vele, hogy csak barátok lehettek. Aztán vagy elfogadja vagy nem.
Ha nem vonzódsz meg ciki lenne vele mutatkozni, akkor ne játssz az érzéseivel. Neked is xar érzés lesz, mikor jobban megkedveled, ô meg kibukik és kihajit.
Keress olyat, aki megmozgat minden szinten. Egy harmadik lányt.
Ilyen kompromisszumokra majd ráérsz 60 felett.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Leírom neki, hogy nem tudom mit akarok igazából és ezért lehet jobb lenne, ha barátként folytatnánk. Aztán megpróbálom kipuhatolni ezt a barátság extrákkal dolgot.
2023. szept. 23. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!